Kaya Mezarimi | Define işaretleri ve anlamları

Kaya Mezarimi

ASİAVCI

Kullanıcı
NE DERSİNİZ VARMI BİŞEYLER

karanar

Kullanıcı

ne zaman yağmur oluklarını görsem heyecan lanırım, zaten büyük yuvarlak içine aldığım yerler horasan sanırım, küçük yuvarlak pusula, mihrap olan yerde oldukça aşikar. sol alttaki duvarı saymıyorum bile.
geliyim mi yarın??? :p:p:p

wolf_52

Kullanıcı

ne zaman yağmur oluklarını görsem heyecan lanırım, zaten büyük yuvarlak içine aldığım yerler horasan sanırım, küçük yuvarlak pusula, mihrap olan yerde oldukça aşikar. sol alttaki duvarı saymıyorum bile.
geliyim mi yarın??? :p:p:p
ustama katlıyorum,ne çıkarsa bahtına artık reis...(keyif)

empa

Kullanıcı
fotolar bana ğarip ğeldi,Madem özğüveniniz olsun diyorsunuz yanlışda olsa ben fotoların montaj olduğunu düşünüyorum...

flash3606

Kullanıcı
fotolar bana ğarip ğeldi,Madem özğüveniniz olsun diyorsunuz yanlışda olsa ben fotoların montaj olduğunu düşünüyorum...
Yorumunu okurken " ASI dayımın da işi gücü yok oturup fotosop yapcak he :) " diye düşünürken fotoya tekrar bakınca bi şüphe olustu içimde ne yerlerde nede kapı kenarlarinda yeni çalışma izi göremedim sanki.yani o kapi yeni açılmış olsa kirilan yerler belli olmazmiydi veya belli oluyorda benmi göremiyorum yerlerde hic yeni kırılmış tas parcalari calismaya dair bi iz yok gibi vs vs bi kurt düştü içime aydinlat bizi @ASİAVCI ustam :)

Karamıstık

Kullanıcı
Maşallah güzel çalışma olmuş emeginize saglık. 2 sorum olacak ustam. 1.Burasını cihazlamı buldunuz işaretlemi çubuklamı. 2. Girişi açmak için nasıl bir çalışma yapıldı.

SM-T310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ASİAVCI

Kullanıcı
evt foto şop ve ben actımda demedim arkadaşlar bir iki fotoda yurt dışı alıntı olduğuda etiketlidir zaten

Üst Alt