selamun aleyküm ustalarım buda diğer konum. yine aynı bölgede ve yine resimler yetersiz maalesef. arkadaş temizlemeden çekmiş oymaları ama inşallah uğraşmaya değerde gidip çekerim en güzel resimlerini teşekürler şimdiden ustalarım
anladım ustam yorum için teşekkürler ALLAH razı olsun ustamustam burda güzel mezarların var açılmışda var açılmamışda bence bi boşluk konturolu yap gerisi gelir zaten sunusu mezarların hemen yanında zaten yalnız bu kayalığın diblerinde oda mezar olma ihtimaalide yüksek sayın ustam kanal aşağı doğru yapmışlar saygılar
anladım ustam inşallah becerebiliriz tespitleri hayırlısı olsun bakalım teşekkürler ustamkemal kardeş,arkadaşınla ,tespite bir kaç saat zaman ayırmalısınız.yoksa bir birlerine karışır.
ustam mevkii bilmiyorum arkadaşa sordum oda tam bilmiyor büyüklere soracak. yanlız bildiğim şunlar. burasi arkadaşın köyü. birçok yerde mal alındığını duydum ve hala birçok yerinde duranlar var. işaretler var. ayrıca köyde ziyaret denilen bir tepe var.bu mevkiinin adi kizlarla ilgili biyermi? ayrica 30 mtre civarinda kayalik bir yerler varmi?
ustam kusura bakma arkadaşa ulaşamadım o yüzden geç cevap yazdım. yakınlarında kayalık varmış ustam ama çeşme yakın yok, en yakını 400 m falan uzaktaymış.tamam br sorsunlar 50 mtreyi gecmez kayalik ayrica yakinida cesme kaynak varmi buranin yola yakin?