kaya üzeri oyma resim ve çakıl yığma | Define işaretleri ve anlamları

kaya üzeri oyma resim ve çakıl yığma

jumong

Kullanıcı
S.Aleyküm değerli üstadlar Yardımlarınızı bekliyorum ilk 9 tane olan resim oymaların olduğu alan içeresinde dikkat çeken yerlerin çekilmiş fotoları taşın üzerindeki çekiç veya her neyse sol tarafındaki kırılan yerde oluk veya kanal vardı kırılmamış halini ben gördüm adiler zarar vermişler ayrıca çok net görünmesede taşı çevreleyen 4 adet kurt pençeside mevcut bu işaretler aynı taşın üsdünde taşın bize göre sağ tarafında 20 metre ilerisinde derede mevcut
son üç resim ise ((dikili)) taşın olduğu alanın ağaçlık kısmıdanki yerde 5 adet çakıl yığma mevcut bir tanesi 1 metre kadar açılmış acilen yardımlarınzı bekliyorum..
SAYGILARIMLA...

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni
Cevap: kaya üzeri oyma resim ve çakıl yığma

S.a

Foruma hos geldiniz.resimler guzel.ustalar bir yorum yapar sanirim.iyi forumlar

jumong

Kullanıcı

a.s üstadım bende öyle umuyorum ustalaradan yorum bekliyorum.

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni

nacizane fikrim,resim yanıltmıyorsa,gelecek diğer yorumları öncelikle dikkate alarak benim yorumumu sadece test için dikkate alıver.

resimde işaretlediğim bana tuhaf geldi.bi tık tıkla derim.

jumong

Kullanıcı

değerli üstadlar paylaşmış olduğum resimlere bozkurt üstad başka yorum yapan olmadı değerli yorumlarınız bekliyorum lütfen.

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin

Pençe izleri çakıl yığmalarını verir arazi üzerinde bu kayadaki şekliyle konumlandırın dört adet yığma dört pençenin konumuna uyuyorsa hedefiniz beşinci yığmadır kaçak kazı yapmayınız bol şans...

jumong

Kullanıcı

lacivert üsdadım 5 adet çakıl yığma var fakat bu taşın olduğu yerde değil konu açmışdım onuda zaten 250 300 metre işaretli kayanın sol çaprazına doğru düşüyor o rası farklı bölge kasdeğidiğin yığmalara orası olabilirmi acaba bide en fazla kaç metrede malı çıkar... bu çok önemli

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin

kıymetli kardeşim ikiyüz üçyüz metre uzak mesafe değildir bakmalısınız diğer ustalarımızın yapacakları yorumları da değerlendirin kolay gelsin...

cassabalee

Kullanıcı

bu küçük büyük kaç adet yıgma var ve duruşları ara mesafeleri nekadar adımdır.
5 adet taş yığma var demişsin. en küçüğün içinden genelde işaretli taslar çıkar. alan mezarlıktır. dikkatli gezersen degirmen tasını andıran taş 3 adım güney batısında çöküntülü yer ve bu yer çocuk mezarıdır. ;)

Son düzenleme:

nusret54

Kullanıcı

Gerçekten hayret ibret ve dehşetle bu konuları ve yorumları takip ediyorum, arkdslar gerçekten murctan cekicten çıkma bir tane hayvan izi gösterebilecek varmı bana arkdslr benzetiyorsunuz, doğaya aykırı birseyden bahsediyorsunuz hayvanlara ait ayak izi yalnızca nal kullanılmıştır kürt köpekgibi hayvan izleri asla kullanilmamistir buradaki resimlerde kurt izini nasıl ve nerede gördünüz ben göremedim ayrıca o taşlar seyyar taş ana kaya değil, kanal oyma dediğin şeyde murctan çıkma değil üç tarafı görünüyor taşın doğası. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Üst Alt