kayada bağlantılı yuvarlak oymalar_byroom | Define işaretleri ve anlamları

kayada bağlantılı yuvarlak oymalar_byroom

byroom

Kullanıcı
arkadaşlar böyle bi işaret buldum çözemiyorum nasıl çözebilirim acil yardım

erzurumludefineci

Kullanıcı
Yasaklı
Cevap: kayada bağlantılı yuvarlak oymalar_byroom

arkadaşlar böyle bi işaret buldum çözemiyorum nasıl çözebilirim acil yardım

karşısında veya arkasında düzlük olması lazım eğer bir çubuk testi yaparsan o düzlük arazide mezarları bulursun kardeşim.. selam.. sua...

byroom

Kullanıcı

karşısında ve çevresinde birçok mezar varada bu taştan ne çıkartacağız oyuklar mezarı temsil ediyor ama toplu oluşu ve çevresi oluğun ucu, mezarın kapısı nerde nasıl bulucağım

MaRCuSS

Yasaklı
Yasaklı

karşısında ve çevresinde birçok mezar varada bu taştan ne çıkartacağız oyuklar mezarı temsil ediyor ama toplu oluşu ve çevresi oluğun ucu, mezarın kapısı nerde nasıl bulucağım

işaretin toplu oluşu mezarların toplu oldugunu belırtıyor,bunu sen kendınde bılıyorsun,aralarındakı kanal bırbırıne baglı mezar oldugunu soyluyor,tunel gıbı baglantılı,genelde aıle ıcın kullanılır,bu oyuklar buyuk odalar vermez kapı aramana gerek yok sanırım,bunlar kaya mezadra vermez,dersenkı bu cevrede odalar var gormek ısterım.

İRON

Kullanıcı

yerin çok güzel iki değerli mezarın var biri bayan diğeri erkek olmak üzere.muhtemelen papaz ile eşinin mezarlarıdır.diğerleride yalancı veya fakir mezarı.
birbirine bağlantılı bir kaç meazarın daha var onların içinde ne çıkar artık mevla bilir.bahtına yani.
ve iş bayanın mezarında bitiyor.zaten bunuda kalp işareti net bişekilde açıklıyor. ne ehemmiyette olduğunu belirtiyor,
sağlam bir çub.uk sistemiyle mezarları rahatlıkla bulursun.
ve inş emeğinde deyer.o civarda dikili kaya var mı??
farklı yönleerden resimlerini bekliyoruz.yerin gayet güzel.
ama bir ihtimal varki önceerindede soyulmuş olma ihtimali...
selametle kalınız.dua eder dua bekleriz.

Son düzenleme:

erzurumludefineci

Kullanıcı
Yasaklı

bu kaya da birşey yok mezar ateşlerini yakmak için yapıyorlar kaç mear o kadar ateş .. bağlantılı olanalar aile işi

FENERLi

Vip Üye

Aslında resim'i geniş açılı atsan görünürdü lakin açılan yerler var herhalde diye düşünüyorum.Büyük bir ihtimalle doğu tarafından olsa gerek.

Üst Alt