Kayada bilinmeyen bir kabartma | Define işaretleri ve anlamları

Kayada bilinmeyen bir kabartma

secretmap

Kullanıcı
aLLAH AŞKINA BİRİ BANA ŞU RESİMDEKİ KABARTMAYI ANLATABİLİR Mİ KAFAYI YİYCEM YAV:(

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni
Cevap: Kayada bilinmeyen bir kabartma

sitemize hoş geldınız,

konuyu fotograflı ısaretler bolumune tasıdım.kolay gelsın.

ersan

Vip Üye

hosgeldin -sekretmap-kardes burada guzel bir yatan ,,BOVA,,var tam benim cizdiyim bakti yere doru ta detayli resimler cek bakalim bakti yunune doru neler var.tam o okun yununde neler var bir resmini cek bak bakalim hic ,,cumus yer varmi yasa bir tumsek.bilesin ki BOVA isareti \\GUC\\ demek guzel kapali bir mezar odan var .

cantar

Kullanıcı

bende böyle gördüm yatmış bekliyor ama neyi.....

impossibleman

Kullanıcı

bencede yatıyor ve altında der gibi. az geriden fotolamak mümkünmü. Emareler belli edecektir.

MURATS44

Kullanıcı

Ne göz var sizde? İki resim arasında hiç bir fark yok gibi ama üzerindeki deseni çk iyi görmüşrünüz. boş resme defalarca baktım ama göremedim yinede. ustalık böyle birşey heralde. bakmak var birde bakmak var :)

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye

bencede yatıyor ve altında der gibi. az geriden fotolamak mümkünmü. Emareler belli edecektir.

Çeşitli açılardan fotoğraf şart
Çevre fotoğraflarınıda ekle
Rabbim emeklerini boşa vermesin

secretmap

Kullanıcı

Arkadaşlar şu anda hemen resim falan çekemem zaten ama şöyle deyim size ben çocukluğumdan beri bu kayanın önünden geçtim ama farkedememiştim.zaten güneş dik açılarda iken hiç farkedilmiyor o sağ köşedeki ok gibi çıkıntıdan yola çıkarak bir ikindi sonrası görebildim diğer yerler net görülmediği için kireç taşıyla kabartma kenarından elimle çizdim bu şekil çıktı. Ayrıca şunu belirtmeden de geçemeyeceğim bu işaretten yola çıktıklarını sanmıyorum ama işaretin 20 metre kuzeyini daha önceden kazmışlardı. Bir şey bulamamışlar aldığım duyumlara göre.
Ve yine bu işaretin yaklaşın 50 60 metre güzey doğusunda buna benzeyen fakat onun fazladan roma kılıç ucu gibi netbir ok işareti olan bir şekli bu şekilden çok çok önceleri keşfetmiştim....

secretmap

Kullanıcı

Ama ben günlerce baktım görebildiğim sadece oturan bir ördek veya güvercin türü bir kuş...

ersan

Vip Üye

sekretman kardes ciz bakalim nerdee bu otuyran yurdek.iki sat izledim o senin resmini bir turlu guremedim o oturan yurde .

Üst Alt