Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkdaşlar soldkai çizili kaya ne görüyorsunuz 20 metre karşısındada öbür taş var ordada hayvna fügürleri var gibi ve bu kayaya bakıyo görüşlerinizi almaktan fikrlerinizi almak istiyorum
ilk resimde var ne varsa, ikinci resimde pek bir şey göremedim.yüzün baktığı yönde aşağılarda dereyi geçtikten sonra bir yerşim yeri var demekki. ama oda, mahsen ve mezarlar ilk resmin olduğu alanda.
Ilk resimde Karanar ustam gibi düşünüyorum.
İkinci resimde kanatlılardan bir hayvan figürü var gibi ama fazla zorlama yapmak istemiyorum. Baktığı yönünde resimleri olsaydı fikir yürütmemde yardımcı olurdu.
soldakı fotoda yapılan suretın dıkkat edersen resme göre sag tarafına dogru çıkıntı yapılmış ve devamındada omega ya baglanmış ve son noktası oldugu kayanın önünür
yasin kardeşim ,önden girişli arka kısma uzanan odalar. ayeıca başın baktığı kısında ayrıca değerlendirilmeli.
ama ağır yer tavsiye etmem. ön çalılıklardan boşluk tespiti girişin bulunmasını sağlar. sağlıcakla.