kayadaki İşaretler | Define işaretleri ve anlamları

kayadaki İşaretler

TEVFiK

Vip Üye
,

,

,

,

,
Selamunaleyküm;
Sayın Ustalarım; Hatırını kıramadığım bir arkadaşımın yalvarmalarına dayanamadığım için sizlere resimleri sunmuş bulunmaktayım gerçi benim bu işaretlerin nerede olduğu hakkında fazla bir bilgim yok sizlerin tavsiyeleriniz üzerine bende kendilerine iletirim.
yorumları'nız için şimdi'den çok teşekkür ederim.
Saygılarımla:

ersan

Vip Üye
Cevap: kayadaki İşaretler

slm Tefik ustam tam senin durdin yerde cubuklar ne gusteriyor o kaplumbanin bakti yerede ne var o tarafin cevre resimlerin var mi.yakinlarda bir kaya mezarin var
ustam bu noktaladim yerlerde cubuklar ne gusteriyor bosluk varmi.

Son düzenleme:

TEVFiK

Vip Üye
Re: Cevap: kayadaki İşaretler

slm Tefik ustam tam senin durdin yerde cubuklar ne gusteriyor o kaplumbanin bakti yerede ne var o tarafin cevre resimlerin var mi.yakinlarda bir kaya mezarin var
ustam bu noktaladim yerlerde cubuklar ne gusteriyor bosluk varmi.
S.a. Evvet sayın ustam tam burada bir boşluk alınmış ama çubuklarada pek güvenemediği için sizlerin yorumlarınızı bekler durur
yorumunuz için çok teşekkürler sayın ustam saygılar.

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı

sevgili TEVFİK ustam, alanı her iki meyilli kısımlardan birazda ,bir kaç metre açığından ,boydan boya dikkatlice geçerse girişleride bulacaktır.tek nokta olmamalı.
sağlıcakla kal kardeşim,ALLAH a emanet ol.

ersan

Vip Üye

Tevik ustam ,,rehber ,,ustam hakli ta genis resim cek bir gurelim giris nerden oldunu benim guruslerime gure bu yerde 2 kitane mezarin var tam bu tasin altinda.

Son düzenleme:

TEVFiK

Vip Üye

sevgili TEVFİK ustam, alanı her iki meyilli kısımlardan birazda ,bir kaç metre açığından ,boydan boya dikkatlice geçerse girişleride bulacaktır.tek nokta olmamalı.
sağlıcakla kal kardeşim,ALLAH a emanet ol.
S.a. Sayın Ustam Yorumunuz İçin Çok Teşekkür ederim evet bu yereden boşluk almışlar olmadı tekrar giderler daha iyi bir şekilde incelerler tekrar teşekkür ederim Saygılarımla.

TEVFiK

Vip Üye

Tevik ustam ,,rehber ,,ustam hakli ta genis resim cek bir gurelim giris nerden oldunu benim guruslerime gure bu yerde 2 kitane mezarin var tam bu tasin altinda.
Selamunaleyküm; Sayın Ersan Ustam Allah Razı Olsun Bizim bu konuyla ilgilenip bu kadar zahmet çektiniz Hakkınızı helal ediniz ve yormunuz için çok teşekkür eder. Elinize ve Emeğinize Sağlık derim sayglarımla.

cantar

Kullanıcı

kayaladan ne istemişler işaretle bozulsun diye çok uğraşmışlar artık ne demek lazımsa diyelimmm..
yer güzel ama fotograflar yetersiz bence çevre manzara fotografları olsa yada hedef işaretler bir 30 40 m uzaktan resimlenmiş fotograflanmış olsa diye düşünüyorum....

TEVFiK

Vip Üye

kayaladan ne istemişler işaretle bozulsun diye çok uğraşmışlar artık ne demek lazımsa diyelimmm..
yer güzel ama fotograflar yetersiz bence çevre manzara fotografları olsa yada hedef işaretler bir 30 40 m uzaktan resimlenmiş fotograflanmış olsa diye düşünüyorum....
Selamunaleyküm; Sayın Ustam Yorumunuz İçin Çok Teşekkür ederim Bu yerdeki kayanın hemen karşısında büyükkayalık varmış daha doğrusu sanki be yerdeki kaya kuru dere içerisnde duruyormuş hatta çok az bir suyun oradan geçtiğini dahi söylediler olmassa ben kendim bu yere gidip kedim resimleri çekeyim hatta bu akan su uzak bir yerdeki büyük dereye akıyormuş
şmdi ben bu işaretli kayayının tam 4 bir tarafından resimler tekrar sizlere sunarım yorumunuz için terar çok teşekkür ederim Sayın Ustam Saygılaımla.

Üst Alt