kerwan yolu da ordadır, keran yoluyla altdaki derenin aynı yerde viraj yaptığı nokdanın, sol tarafı sıra yüksek kayalıkmı?keran yolu bu sıra kaylığın dibinden geçmesi gerek,, deve doğruysa,bunu teyit etmesi gerek diye düşnyorum...Yakinlarinda dere var ustam
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ah benim kalbi süt kadar temiz hemşerim. akşam akşam güldürdün. RABBİM DE seni daima gülen kullarından eylesin inşaallah.kerwan yolu da ordadır, keran yoluyla altdaki derenin aynı yerde viraj yaptığı nokdanın, sol tarafı sıra yüksek kayalıkmı?keran yolu bu sıra kaylığın dibinden geçmesi gerek,, deve doğruysa,bunu teyit etmesi gerek diye düşnyorum...
Sende beni güldürdün ustam. bende diyorum bir resim daha eklendi kaçırdım sandım cümlemizi rabbim gün güldürsünah benim kalbi süt kadar temiz hemşerim. akşam akşam güldürdün. RABBİM DE seni daima gülen kullarından eylesin inşaallah.
nadenmi?
dereyi deve yapan bir kardeş güldürmezmi.
RABBİM tebesümü eksik etmesin yüzlerimizden, güldürdüysem ne mutlu bana,sayın abim konu sahibi deve var diynce kiroki taşı gibi okudum resmi,ona göre açıklama yaptım, hatamı etdim acepe tabbi devyi gösteren malum yeridir...)ah benim kalbi süt kadar temiz hemşerim. akşam akşam güldürdün. RABBİM DE seni daima gülen kullarından eylesin inşaallah.
nadenmi?
dereyi deve yapan bir kardeş güldürmezmi.