Kendin döneminden açılmış Kayadan Kuyu bilgi amaçlı.
Doğru dersiniz üstadım Aslında bu arkadaşların bana attığı resimleri Gülmekten ölürsünüz Affedersiniz inekler otlatırken ineğin ayağı taşa saplanıyor Çoban gidip köyde yardım istiyor ve ineğin ayağını çıkarırken Orayı da bakıyorlar kuyu gibi bir yer öyle bırakıyorlar 3 ay sonra bana bu resmini atıyorlar artık birileri açıp açmadığımı bilmiyorum bilmiyorum ama içi taş dolu o resmi şu an yüklüyorumBir deneme yapmışlar ve olumsuz sonuçlanmış gibi. yada biraz daha sağ taraftan deneselermiş![]()
Doğru dersiniz üstadım Aslında bu arkadaşların bana attığı resimleri Gülmekten ölürsünüz Affedersiniz inekler otlatırken ineğin ayağı taşa saplanıyor Çoban gidip köyde yardım istiyor ve ineğin ayağını çıkarırken Orayı da bakıyorlar kuyu gibi bir yer öyle bırakıyorlar 3 ay sonra bana bu resmini atıyorlar artık birileri açıp açmadığımı bilmiyorum bilmiyorum ama içi taş dolu o resmi şu an yüklüyorum
Üstadım kim olsaydı orayı açardı .belki geri dönmek üzere kapatıldı.
Tamam üstadım hemen resim istiyorum gelince eklerimBu kayadan 200m civari kuzeybati yonunde ne var. Burnuma bir koku geldi orayi bir gorebilsem.![]()
Üstadım resim istedim gelince eklerimBence ön sağ kısma baksalarmış netlik kazanırdı