Kayalar Doğalmıdır | Define işaretleri ve anlamları

Kayalar Doğalmıdır

kısmet577

Kullanıcı
selamunaleyküm ustalarım
doğada her dikkatimi çekeni çekmeye çalışıyorum
kayalara aldanıyorum galiba
resimleri dikkate almalımıyım yoksa dogallarmı

img1042.JPG

img1047.JPG

img0958.JPG

img0957.JPG

img1049-01063.JPG

img1050-8e11a.JPG

img1071-6b340.JPG
img1070.JPG
img1064-d685c.JPG

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni
aleykumselam,
tam emin olmamakla birlikte, işcilik varmı net diyemem.
ilk resimde sanki bir yılan bir şeyin üzerine başını koymuş gibi. @cantar ustam buna bir yorum yapacaktır.
üçüncü resimdeki kayada bir dildörtgen oyma var gibi. resim yanıltıyor olabilir. sen gören göz olarak daha iyi seçebilirsin. evet o bir oyma diyorsan bayan mezarıdır. zemin altıdır. hemn önüdür.
dördüncü resimde resmin sağ üst tarafında çakıl mıcır dökmeleri var, orayada boşluk bakabilirsin.

ben böyle düşünüyorum. baka ustalarında yorumlarını alabilirsen, genel bir analiz yaparsın.

hayırlı cumalar cümleten.
OoVzY5.jpg

Not: eğer bu hobi ye yeni başladıysan, şehir içi yeşil alanlardaki park bahçe heryerde işaret bulmaya çalışırsın. arabayla giderken, az bir yeşil alan görsen, içinde bir kaya olan, inip bakma gereği duyarsın. :)) sonra sonra geçiyor o, normale dönüyorsun. :)

Son düzenleme:

cantar

Kullanıcı
img1064-d685c.JPG

burayı irdele
anıt ağacı ve kalınlık

kısmet577

Kullanıcı
sevgili cantar ustam
yakın olarak dıkkat ceken ağaç bu var
img1061.JPG

ağaca yakın olarak bu kayalar var

img1060.JPG

img1057.JPG

img1058.JPG

kısmet577

Kullanıcı
sevgili bozkurt ustam
kayada oyuk yok gıbı fakat elle bile parçalanıyor
20 metre arkasında yıgma var
mezar olabilirmi
img0940-3cdd7.JPG

img0942-b4fe2.JPG

img0944.JPG

metin77

Kullanıcı
aleykumselam,
ilk resimde sanki bir yılan bir şeyin üzerine başını koymuş gibi. @cantar ustam buna bir yorum yapacaktır.
üçüncü resimdeki kayada bir dildörtgen oyma var gibi. resim yanıltıyor olabilir. sen gören göz olarak daha iyi seçebilirsin. evet o bir oyma diyorsan bayan mezarıdır. zemin altıdır. hemn önüdür.
dördüncü resimde resmin sağ üst tarafında çakıl mıcır dökmeleri var, orayada boşluk bakabilirsin.

ben böyle düşünüyorum. baka ustalarında yorumlarını alabilirsen, genel bir analiz yaparsın.

OoVzY5.jpg

Not: eğer bu hobi ye yeni başladıysan, şehir içi yeşil alanlardaki park bahçe heryerde işaret bulmaya çalışırsın. arabayla giderken, az bir yeşil alan görsen, içinde bir kaya olan, inip bakma gereği duyarsın. :)) sonra sonra geçiyor o, normale dönüyorsun. :)

Usta ben bu işe girdim 3 sene oldu ve hala gözüm dağda kayada. Manzara zevkimiz vardı onu da paraya döktüm :)
Geçen Ramazan bayramında Tarsus un yaylasından dönüyorum. Yolun solunda sürülen bir tarla içerisinde kocaman bir kablumbağa var ve 100 metre ileride bir taş yığıntısı var. Hanıma gösterirken karşı şeride geçmişim as kaldı kaza yapıyordum. [emoji23] bu hastalık benden geçmeyecek gibi geliyor ustam [emoji23][emoji23][emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kısmet577

Kullanıcı
aleykumselam,

OoVzY5.jpg

değerli ustam

Üst Alt