boş durmuyor insanlar ustam çalışanı allah sever... bu arda keçinin 2 boynuzuda tam dikatli bakın ustalarım.. şaşrtması var yön olrak gizli olan boynuzu öne doğru yön vermiş kuyruğuda tes istkamet vermiş...çalkaya 28 ustamında dedii gibi kayalık alanda keçi yolu olması gerek her 2 yönde araşdırmakda fayda var.... bencede eşkiya işi bu...tek resimli konuların artaması nın sebebi ne acaba?
boş durmuyor insanlar ustam çalışanı allah sever... bu arda keçinin 2 boynuzuda tam dikatli bakın ustalarım.. şaşrtması var yön olrak gizli olan boynuzu öne doğru yön vermiş kuyruğuda tes istkamet vermiş...çalkaya 28 ustamında dedii gibi kayalık alanda keçi yolu olması gerek her 2 yönde araşdırmakda fayda var.... bencede eşkiya işi bu...
katlıyorum tek resimle olmaz.. emek gerek... işgenbeyi kübra lafınız kime onu anlaymadım banamıydı????keçi işaretten sayılır.
burası bu tek resimle çözüme kavuşamaz.
işareti yapan emek verdi, konuyu açan da biraz emek verecek ki, bizde işkembeyi kübradan sallama yapmadan yorum yapalım.
katlıyorum tek resimle olmaz.. emek gerek... işgenbeyi kübra lafınız kime onu anlaymadım banamıydı????