Teşekkür ederim bunu görmüştüm ama bu resimdeki koltuk mu oturak taşi onu ayırt etmeye calişiyorum aslında bunun dediğine göre oturak taşi sizlerinde başkalrinin da fikri önemli tekrardan teşekkürlerburdaki yazıları oku faydası olur
Asinda hepsi aynı gibi tek fark mesafe farklıdır Bu koltuk oturak işaret oturmayla alakalıdır bu işaretlerin çözümüde tıpkı kendileri gibi birbirine benzerlik taşır. Hepside otur ve bak demektir. Aralarındaki farklar ise koltuk taşı yakın mesafe verir oturak taşı orta yakın binek taşı ise gözünüzün alabildiği uzaklığa kadar bakmanızı anlatabilir. Bunların hepside değerli işarettir bunun dışında başka manası olacağını sanmıyorum mesafe farkından başka bir şey deyilSelamünaleyküm ustalar bunun anlamını bilen veya işaretmi deilmi belki yaniliyoruzdur biz, bilen varsa yazsın,yorumlarınızı bekliyorum
genellikle koltuk mezarlık alanlarda olur keban23 usta anlatmış ona göre araştırma yapTeşekkür ederim bunu görmüştüm ama bu resimdeki koltuk mu oturak taşi onu ayırt etmeye calişiyorum aslında bunun dediğine göre oturak taşi sizlerinde başkalrinin da fikri önemli tekrardan teşekkürler![]()
Yani mezarlık alanda olabilir orasi farklı benim anlatimim mesafe ile alakali her koltuk yada oturak ayrı bir mesafe gösterir o mesafe içinde mezarlikta olabilir kasada olabilir ama hepsi otur bak amaçları budur başka bir terim varmi tabi daha iyi incelemek lazimgenellikle koltuk mezarlık alanlarda olur keban23 usta anlatmış ona göre araştırma yap