koltuk tasi ve 2mt ununde bir kapalio kayamezar odasi | Define işaretleri ve anlamları

koltuk tasi ve 2mt ununde bir kapalio kayamezar odasi

ersan

Vip Üye

uzak cekimi

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye
Cevap: koltuk tasi ve 2mt ununde bir kapalio kayamezar odasi

Ustam açıklama yapmamışsın
Koltuk taşın hangi yönünde
Kaç metreye düşüyor giriş
Çubukların ne dedi bu işe:confused:
Paylaşım için sağolasın;)

ersan

Vip Üye

Ustam açıklama yapmamışsın
Koltuk taşın hangi yönünde
Kaç metreye düşüyor giriş
Çubukların ne dedi bu işe:confused:
Paylaşım için sağolasın;)

,,merhaba ustam,,
kapali kaya mezar odasi guneyde kaliyor ve 2 mt unde de bu koltuk tasi buraya girisi bastida kaliyor.
cubuklar 2,30 uzun ve 1,20 genislinde bir bosluk veriyor ve birde kucuk bir guz veriyor35 x30 sm bir guney batiya kaliyor ve tam bu mezar odasinin kusesine dudsuyor bu guz .
icerde sade bi guzde bana brons tespiti verdi odanin icinde deyerli ve metal vermedi ustam cubuklar.
ama yine aldatmadilar cekimde ustam cubuklar .
pirinc civali cubuklarlan tespit etim bu yri ustam.

DRAGON-34

Kullanıcı

Biz definecileri bu koltuk taşı heycanlandırır mezarın da ciddi manada değerli malzemesi varmıdır yoksa sıradan kaya mezarında ne varsa onlarda da aynı mı incik boncuk hesabı bilgi verbilrmisin ustam bu arada değerli dostum sen bunları yenimi buluyorsun yoksa daha evvel buldğun yerler mi merak etdim...Her ne olursa olsun emeklerini bizlerle paylaşıp bilgi verdiğin için sana minetkarız vesselam

SAKARYALI

Kullanıcı

Ersan ustam ve değerli arkadaşlar
bu koltuk taşının aynısı bir tanede bende var.mezar bunun hangi yönünde kaç metrededir.

ersan

Vip Üye

Biz definecileri bu koltuk taşı heycanlandırır mezarın da ciddi manada değerli malzemesi varmıdır yoksa sıradan kaya mezarında ne varsa onlarda da aynı mı incik boncuk hesabı bilgi verbilrmisin ustam bu arada değerli dostum sen bunları yenimi buluyorsun yoksa daha evvel buldğun yerler mi merak etdim...Her ne olursa olsun emeklerini bizlerle paylaşıp bilgi verdiğin için sana minetkarız vesselam

,,ustam,,bu mezari ben bulali 15-gun evel buldum pirinc jivali cubukllarlan
ve neresi varki gizli guz var icerde orasi iyidir hepten incik boncuklan gecmez bence acan gizli bulmesi var demeki az da olsa bir deyerli sey var demeki saten mezar odasinin icini bos verdi ustam.

ersan

Vip Üye

Ersan ustam ve değerli arkadaşlar
bu koltuk taşının aynısı bir tanede bende var.mezar bunun hangi yönünde kaç metrededir.

,,ustam buyle yerlerde koltuklarda cesitli uzaklarda oluyor mezar yerleri olabilirse ustambir resmini cek burda ustalarimiz da gursun ta net cevap alirsin.
benim cesitli uzakliklarda koltun unde mezarlara rastladim ama heptende bukladar yakininna rastladim yoktu ta --300 mt uzaklikta bilem koltuk tasin unde mezarina rastladim var ve 70 mt de buldum var ve koltun tam dibinde ve koltun arkasinda da rastlaim var 10 mt arkasinda onustan bir cek resimlerini gurelim usta.

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye

,,merhaba ustam,,
kapali kaya mezar odasi guneyde kaliyor ve 2 mt unde de bu koltuk tasi buraya girisi bastida kaliyor.
cubuklar 2,30 uzun ve 1,20 genislinde bir bosluk veriyor ve birde kucuk bir guz veriyor35 x30 sm bir guney batiya kaliyor ve tam bu mezar odasinin kusesine dudsuyor bu guz .
icerde sade bi guzde bana brons tespiti verdi odanin icinde deyerli ve metal vermedi ustam cubuklar.
ama yine aldatmadilar cekimde ustam cubuklar .
pirinc civali cubuklarlan tespit etim bu yri ustam.

Bilgi için teşekkürler ustam
Eline gönlüne sağlık;)

cantar

Kullanıcı

o beyaz taşı çıkarmadan hiç bir şey elde edemezsin elde edececeğin şeyde o beyaz taşın arkasında yani bunun....

Üst Alt