Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
koltuk taşında ilk defa böyle kötü bir işçilik görüyorum.o yüzden koltuk taşı olarak değerlendirmekte birkez daha düşünmek gerek.
3 oymada 1 mezarın olduğunu gösteriyor
Aynı bölgede açılmış kaya mezarı örneği.Oymaları mezarın sol tarafında yine 3 adet.
Ancak mezar çok sığ aldatıcı olabilir düşüncesindeyim kayanın altına doğru horosan yapı mevcut.Oymalarından alt kısmında...
Yine aynı bölge.Bir birine çok yakın bu fotolar...
Ancak bugün bu oymalı kayanın yanına gittim cihazla tespit için malesef ne kaya kalmış ne de oyma.
Çok üzülüyorum böyle olunca.Bu tür işaret veya sembolleri lütfen tahrip etmeyelim,mümkün olduğu kadar...
Saygılar.
ilk resim arka tarafı kırılmış bir koltuk taşı.hem de ta kendisi. bir de bi şey soracam onur. sen bu işaretleri nerde buluyon birader. her paylaşımın ayrı bir güzel maaşallah.
koltuk iki odalı bir yer ,açılmış olsa belli olur.alnında olmasına rağmen resimin yetersizliği girişi göstermiyor.
açılmış olanların,ikisi yakın biri biraz açığındamı. ikisi resimde görülen gibi yakınsa ,devamında daire içine aldığım onlardan daha ciddi boyutta olanı mevcut.
anıt mezar. yeterince görülemediğinden,çarpı koyduğum yerler görünebilseydi direk girişi yazabilirdik.ama sol mavi yada bir kademe alt ok yönü. odasıda kaya ile ön kısma uzanır. tünelli girişlidir. tespit edecek bir sistem bulabilirmisin bilemem. sağlıcakla.
ilk resim arka tarafı kırılmış bir koltuk taşı.hem de ta kendisi. bir de bi şey soracam onur. sen bu işaretleri nerde buluyon birader. her paylaşımın ayrı bir güzel maaşallah.
İkizceli ustam,daha geniş fotolarım bu bölgeyi ilk fırsatta.
Boşluk tespiti için afaki derinlikler olmadıkdan sonra tespit edeceğimiz cihazımız mevcut.
İşaretlediğiniz kısımlara dikkat edeceğim
Saygılar
merhaba onur... bu resimde belirttiğim yerde bir işaret mi var resim mi yanıltıyor? bunu bizzat kayanın yanına gidip bana teyit etmeni bekleyeceğim. var yada resim yanıltması gibi..