merhaba ustalarim bu yeri cubuklarlan inceledimi tam mezari bu koltuk tasin altinda kaliyor ve 20 mt de unde zaman soygununa ugramis kasanin yeri .
Ersan Ustam, aslında bu bilgiyi özelden soracaktım lakin özelin kapalıymış. Bu yüzden açtığın konunun altında soruyorum. Ustalarıma birkaç platformda sordum aslında ama bilen biri çıkmadı soracağım makinayı. Rus malı LOZA marka bir GPR var. Bu makinayla hiç haşır neşir olmuşluğun var mı, ya da bunu kullanan biri? Nasıl bir makinadır, verim alınabilir mi? Bu konuda bilgin varsa cevap yazarsan sevinirim.merhaba ustalarim bu yeri cubuklarlan inceledimi tam mezari bu koltuk tasin altinda kaliyor ve 20 mt de unde zaman soygununa ugramis kasanin yeri .
ustam sefte senden duyorum buyle bir makine adiErsan Ustam, aslında bu bilgiyi özelden soracaktım lakin özelin kapalıymış. Bu yüzden açtığın konunun altında soruyorum. Ustalarıma birkaç platformda sordum aslında ama bilen biri çıkmadı soracağım makinayı. Rus malı LOZA marka bir GPR var. Bu makinayla hiç haşır neşir olmuşluğun var mı, ya da bunu kullanan biri? Nasıl bir makinadır, verim alınabilir mi? Bu konuda bilgin varsa cevap yazarsan sevinirim.
ustam buyle isaret gurdumu dayma mezari tasin altinda olur kim zaman buyle oymalar hepsi bir sirada oluyorlar bunlar siradan ,,roma ,,halkina ayit mezarelar ugrasmaya deymez .ama bunda burda kucuk koltuk var demeki unde mujdesi var demeki orjinal roma dunemine ayit bir roma mezari bu yer.bence ayin tepesi başlangıc noktasındasın ersan usta.