Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
asiavcı usta kralın hası hemde, arkası bayır yukarı kayalık olsa gerek, reçetesini yazarız ama maneviyatı çok güçlüdür oranın, bu yayla medeniyet versiyonudur acep hangi il sınırları içindedir.
o kadar az gözlü imişki karnına sığdıramadığını farklı yerlere gizlemiş. adam sağ göğsünü bile yemiş,yerkende ağzı o yana kaymış. koptum koptum koptum hele gözler nasıl yerinden farklı yerlere fırlamış. ac gözlülüğün sonu olsa gerek. (alkış) (alkış) (alkış)
ustam gönlüne sağlık.
ustam paylaşım için teşekkürler güzel bir görsel ben olsam bu adamın beyni varmı yokmu bi bakardım üzerinde çok daha fazla figür ve yazılar varmış aşınmış kırılmış gibi geldi bana resmi biraz derinleştirdim ustalarımız tekrar baktıklarında daha fazla detay göreceklerdir sevgiler...
o zamanın güçlü bir yöneticisine veya din adamına ait bir yer adamın boynunda kolyesi var bakir bir yerse sülale boyu malı olan bir yer sadece bir resim bir fotograf yetmiyor ama mükemmel bir yer....
kralın başındaki tacın sol tarafındaki insan yuzunun bakış açısı çok önemlidir.sağındaki kral tacındaki hayvan sillüetleride cabası.yani demem oki burda birden çok yerler ve odalar mahsenler mevcut.mezarları hariç tabiki yani baya bir meşekatli bir iş..tek fotoyla çözülmesi imkansız gibi bişey.eline sağlık aga....güzel bir fotot ama hem eksik hemde foto net değil...
selametle kalınız inş...
Fotoyu ilk açtığımda aldığım izlenim bu adam olsa olsa oraların delisidir dedim ve saçları beni hasta etdi ikizcekli ustam hikayesini iyi yazmış bravo ustama bu adamı çok manalı yapmışlar eğer deforme olmasaymış çok eğitici ve ibret alınan bir konu olurdu kanatindeyim.Şimdi bu adamın heryeri oynuyor ağazı başka diyor gözü başka ..saçı veya saçları başka diyor kulağı başka helal olsun ASİAVCI ustam yine fotonun hasını koymuşsun buraya ,gözleri iyi gören ustalar bu adamı pazara çıkartır sanırım uzak fotolara ihtiyaç olacak kolay gelsin ustalar