Küp işareti | Define işaretleri ve anlamları

Küp işareti

Farazi

Kullanıcı
S. Aleyküm kıymetli arkadaşlarım,

Bu küpler doğal mı acaba? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Erdem

Vip Üye
Vip Üye
İşaretlerin doğal değil,İlk 2 resiminde balık görünüyor arkasındaki kabartma hediyesi olabilir detayına gelince parası toprakta olup üzerinde blok taş olması gerekir,Küplerin yönü mahseni gösteriyor olması lazım diye düşünüyorum;Tabiki işin Ehillerinden yola çıkmanıda tavsiye ediyorum,Ustalarım son noktayı koyarlar

Erdem

Vip Üye
Vip Üye
Rızkı veren Rabbimiz nasibe yazmışsa zorlar kolaydır,Nasibte olmayanda muammadır.İnşaallah nasibinizdir

Farazi

Kullanıcı
İşaretlerin doğal değil,İlk 2 resiminde balık görünüyor arkasındaki kabartma hediyesi olabilir detayına gelince parası toprakta olup üzerinde blok taş olması gerekir,Küplerin yönü mahseni gösteriyor olması lazım diye düşünüyorum;Tabiki işin Ehillerinden yola çıkmanıda tavsiye ediyorum,Ustalarım son noktayı koyarlar

Ustam balıkla kabartmayı işaretleyebilir misin?

karanar

Kullanıcı
orada balık göremedim, baklava dilimi var, bu da kadın mezarı der. eğer herifi yanındaysa bir yerlerde kare oyma filan vardır. dere ile o taş arasında aramalısın. sanırım dere oraya çok yakın.

Farazi

Kullanıcı
orada balık göremedim, baklava dilimi var, bu da kadın mezarı der. eğer herifi yanındaysa bir yerlerde kare oyma filan vardır. dere ile o taş arasında aramalısın. sanırım dere oraya çok yakın.

Ustam çok detaylı bir çevre araştırması yapmadım. Bir kaç metre önünde bir ark var dereye çok uzak.

Üst Alt