selam arkadaşlar bu resimler bir arkadaştan geldi ne yapmalıyız fikri olan arkadaşlar paylaşsın ltf.
usta duvarda değil arazide ve bir kısmını sonradan ortaya çıkarmışlar üstü taşla kapalıymış söylediklerine göre yakında su gözesi var ama mesafesini bilmiyorum suyunyanında kızılcık ağacı var şimdilik bukadarını biliyorum.ustam buraya yakın yerlerde su dere çeşme varmı bu işaret ermeni evi duvarındamı bu işaretin birazı silinmiş veyahutta sonradan yapılmışta olabilir ben olsam biraz daha derin çizerdim mesela işaret kaybolmasın deye saygılar ustam başka yorumum yok rasgele işaret sonradan değilse yakınlarda bişeyler ara bence
usta araziyi görmediğim için bişey diyemiyecemUstam cesmenin yani kaynak suyunun oldugu yerde "Yasak Kelime" yapilmismi. Burda iki cesmede olabilir biri bunun yaninda digeri derenin karsitarafinda
Haklisin ustam kup degil bu zaten. Bu su kabagi eskiden insanlar bunun icini bosaltip su icerlerdiBen şekli küpe benzetemedim eğer arkadaşlarının ifadeleri doğru ise orada benzer taş yığması benzer tepecik veya o şekle benzeyen harman yeri gibi düzgün bir yer bakmanın daha uygun olacağı kanaatindeyim birde sor bakalım temizledikleri taş yığmasının şekli nasılmış kolay gelsin...
selam arkadaşlar bu resimler bir arkadaştan geldi ne yapmalıyız fikri olan arkadaşlar paylaşsın ltf.