kurumuş şelale ve dahası | Define işaretleri ve anlamları

kurumuş şelale ve dahası

babuba

Kullanıcı
evt arkadaşlar krumuş bir dere yatağı üzerinde bulunan 10-15 metre yüksekliğindeki şelale ve çevresinde çektiğim fotolar. bunları ayrı konular açarak paylaşacağım.
şimdi şelalenin konumunu anlatayım. şelale duvarı güney batıya bakıyor. kurumuş dere yine malum büyük nehre akıyor. çevresinde açılmış veya açılmaya çalışılmış bir çok alan mevcut.
öyle güzel ve bir o kadarda gizemli bir yer. tek başıma gittiğim için biraz koktum ama size görsel bir şölen olacağını düşünüyorum. hatta şelale çevresinde bir insanın giremeyeceği kadar dar girişli açılmış bir mahsen de var. bugün orda gezerken gördüğüm 2 metrelik yılan bu tür yerlerden iyice tırsıttı ama 305 adet foto ile döndüm.
iyi seyirler ve tatlı yorumlar.

üstteki foto alttaki fotonun yakın planı. şelaleye baktığınızda şelalenin akarının sol üst köşesinde kare oyma diye düşündüğüm yer. ve mezarınıda akarın sağ tarafındaki işlenmiş kısım olarak düşünüyorum.

daha sonraşelalenin sağından kıvrılarak üstüne çıktm. buyrun görüntüler.

bu taş bişeyler diyor olabilrmi acaba. sonradan yerleştirilmiş bana göre.

işte şelalemiz bu ustalar. çevresi çok şey barındırıyor. diğer konularda görseller gelecek. yorumlar için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
Cevap: kurumuş şelale ve dahası

eline gönlüne sağlık kardeşim.
konularını açtığın zaman cevaplamaya çalışırız. sağlıcakla.

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı

düşünüyorumda şelale varken manzara nede güzel olurdu eski insanlar böyle yerlere çok rağbet ederler mezarlar sığınaklar eski yaşantı yeri mağaralar özellikle şelaledeki kapalı yerler hiç yoksa tek tek için harika yer

komana

Ali Doğan Usta
Kullanıcı

Çok güzel yerler eline sağlık, Allah ftğ.makinana zeval vermesin. Ilk resimde sağ üst taraftaki u gibi yontulmuş geniş bölge mezarlık alanı muhtemelen. Ayrıca
Kapatılmış gibi duran dediğin yerdeki yeşillik çok enteresan. Devamını bekleriz. Kolay gelsin.

babuba

Kullanıcı

Çok güzel yerler eline sağlık, Allah ftğ.makinana zeval vermesin. Ilk resimde sağ üst taraftaki u gibi yontulmuş geniş bölge mezarlık alanı muhtemelen. Ayrıca
Kapatılmış gibi duran dediğin yerdeki yeşillik çok enteresan. Devamını bekleriz. Kolay gelsin.

incir ağacı o yeşillik. bana ters gelen zamanında su akan yere böyle bir giriş yaparlarmı.?

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye

incir ağacı o yeşillik. bana ters gelen zamanında su akan yere böyle bir giriş yaparlarmı.?

Yaparlar ustam yaparlar
Çok güzel çalışma olmuş:rolleyes:
Anlatımınızda harika(alkış)
Konu açmak isteyen arkadaşların
Önce burayı okumaları lazım(alkış)
Rabbim emeklerinizi boşa vermesin;)

Üst Alt