Ustam olanı paylaşıyorum biliyorım kızoyonuz ama Arada idare edin üçgeni ben görmemiştiö ıstam sen söleyince fark ettim resim uzak olduğundan gözükmüyor galiba üçgenin sağında derim ni oyma bide kanal gibi bişe var nişgissyarda gözüküyor ama yakın resminide atım şimdi aklıma geldihemşerim senin yatacağın yer varmı
konularına girmeye korkar oldum.ya tek resim ya da arap saçından farksız.
bir kısmı yosun kaplamış bir üçgen gördüm. bunu mu sordun yoksa kayanın üstünden alta doğru kırığa benzeyen yerlerimi bilmiyorum. ne kuyu ne mezar,iki odalı mezar odası . selametle.
Yav be mübarek insan ☺ bu kadar güzel vede özel yerleri nerden buluyorsun böyle anlamadım ki.
Açılmamış kapalı bi mağara dan bahseder.
Mağara girştir.
Devamı odalarda.
Rabbim muvaffak eylesin biismiALLAHu Rahman c.c azimu şan.
Akşamdan istihareye yatıyorum iron usta ordan[emoji41]önemli olan yeri bulmak değil malı bulmak.sözlerin çok huzur verici sevindirici lakin mubarek sende bilirsin yerin güzelliği sarı gızı görünce anlaşılır..ve dürüst bir insan olarak yerin güzelliğiyle değilde beni bekleyen bişey varmı onunla ilgilenirim[emoji4]saygılarımı sunuyorum ustam
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hemşerim senin yatacağın yer varmı
konularına girmeye korkar oldum.ya tek resim ya da arap saçından farksız.
bir kısmı yosun kaplamış bir üçgen gördüm. bunu mu sordun yoksa kayanın üstünden alta doğru kırığa benzeyen yerlerimi bilmiyorum. ne kuyu ne mezar,iki odalı mezar odası . selametle.