Lecher Anteni | Define işaretleri ve anlamları

Lecher Anteni

maceracı37

Kullanıcı
degerli arkadaşlarım saygıdeger ustalarım öncelikle selam ve saygılarımı sunarım ne yaptımsa bu çubukları çalıştıramadam ben bu yüzden alternatif konulara yöneldim ustalardan sarkaç konusundaki yorum ve düşüncelerini okudum benimde merak ettigim bir konu var lecher anteni biraz araştırdım hastalık tesbitinden altına kadar bir çok şeyi tesbit edebiliyormuş fiatıda 300 tl civarı almayı düşündüm ama kullanma konusunda yeterli bir bilgi bulamadım aramızda bu aleti kullanan yada hakkında bilgisi olan ustalarım varsa görüş ve tecrübelerinden faydalanmak isterim saygılar teşekkürler

Warning

Kullanıcı
maceracı37 ustam Cumamız mübarek olsun diyerek başlıyorum Çok merak söz konusu olan bir konuya değindiniz bilen ustalarımız ve dostlarımızın açıklaması dileğiyle
lecher antenini youtube da buldum bir ara izledim fakat anlam veremedim bende bu konunun çok üstüne düştüm acayip bir icat diye tabir edeyim bi türlü anlam veremedim.
İki elinizde tutup tekrar tekrar ileri geri hoplata zıplata :) :) yapılan bi anten :D :D

Hatta video bile ekleyebilrim ustam

maceracı37

Kullanıcı
maceracı37 ustam Cumamız mübarek olsun diyerek başlıyorum Çok merak söz konusu olan bir konuya değindiniz bilen ustalarımız ve dostlarımızın açıklaması dileğiyle
lecher antenini youtube da buldum bir ara izledim fakat anlam veremedim bende bu konunun çok üstüne düştüm acayip bir icat diye tabir edeyim bi türlü anlam veremedim.
İki elinizde tutup tekrar tekrar ileri geri hoplata zıplata :) :) yapılan bi anten :D :D

Hatta video bile ekleyebilrim ustam
hayırlı cumalar ustam dediginiz gibi bende baktım çok şeyler yazmışlar ama mesele malum bizi ilgilendiren yönü bu konuda ustalardan yardım bekliyoruz

maceracı37

Kullanıcı
Lütfen Benzer Formatta
ki ya da satış içerikli internet sitelerinin adreslerini vermeyiniz aliveli44
@maceracı 37 ustam daha önce bu konuyu açmıştım,ama pek ilerleme kaydedemedim,teorik bilgiler var ama uygulamasını yapana rast gelmedim.
Ödeme yapmadan iyi düşünün derim.
3 tl ye prinç yada bakır çubuk konusunda daha çok destek alabiliriz ustalarımızdan.

http://www.definemekani.com/forum/index.php?threads/14767/
saygıdeger arkadaşım önerin ve düşüncen için çok teşekkür ederim ben bu çubuklardan hiç bir tepki alamıyorum onun için alternatif konulara yöneldim belki bir kullanan olmuştur düşüncesiyle zaten hemen almayı düşünmüyorum bir fikir sahibi olabilirsem ancak öyle alacam kafamda yanıtlanması zor soru işaretleri oluştu bu alet hakkında ayarını getiriyorsun soru soruyorsun gibi bişiler yazmışlar karşımdaki el yapımı bi metal parçası nasıl cvp verir biraz saçma geldi bilimsel bir açıklaması varmıdır acaba

Moderatör tarafında düzenlendi:

karanar

Kullanıcı
@maceracı 37 ustam daha önce bu konuyu açmıştım,ama pek ilerleme kaydedemedim,teorik bilgiler var ama uygulamasını yapana rast gelmedim.
Ödeme yapmadan iyi düşünün derim.
3 tl ye prinç yada bakır çubuk konusunda daha çok destek alabiliriz ustalarımızdan.

http://www.definemekani.com/forum/index.php?threads/14767/

ilerme kaydedecek ne varsa ben o gün paylaşmıştım güzel kardeşim. yukarıdaki videoyu da gerekli açıklamayı da yapmıştım.
bu bir alman icadı olmasına rağmen hindistanda üretiliyor ve pahalı bir aksam. zaten definecilikte kullanmak biraz riskli. elternatif tıp alanında kullanılıyor genellikle. soru cevap şeklinde çalıştığı için pek verimli olmuyor. yani kısacası; 5 tl'lik sarı kaynak telinin yerini tutacağını düşünmüyorum.

Warning

Kullanıcı
ilerme kaydedecek ne varsa ben o gün paylaşmıştım güzel kardeşim. yukarıdaki videoyu da gerekli açıklamayı da yapmıştım.
bu bir alman icadı olmasına rağmen hindistanda üretiliyor ve pahalı bir aksam. zaten definecilikte kullanmak biraz riskli. elternatif tıp alanında kullanılıyor genellikle. soru cevap şeklinde çalıştığı için pek verimli olmuyor. yani kısacası; 5 tl'lik sarı kaynak telinin yerini tutacağını düşünmüyorum.

Karanar ustam Açıklık getirdin Allah c.c. Razı olsun beklediğim güzel aydınlatıcı yorumu yaptın Allah başımızdan eksik etmesin seni ve üstadlarımızı sarı yazdın Beni sevindirdin lecher antenini radyo için kullansak daha hayırlı olur benim için anlamam ben lecher engüzeli sarı :)

Üst Alt