oymanin altinda yilan olabilir mi?birileri oymanin altini kurcalamis ve birakmis.
ülke dışına hiç çıkmadım burgaz usta. ben bazı yorumlarımda tecrübelerim doğrultusunda değerli ihtimali olan yerlere değinirim. burası da onlardan biriydi.ustalar burada neler var neler.ikizceli usta nereden anladin burada ne var.bence sen bulgaristana hic gelmedin.kirmizilar metal,ikisi altin biri gumus,5metre solda bakir sikkeler.bu isaretleri bulanlar bilsin,bence guzel bir ornek, ya sizce?
Bu grafik hangi cihazla alındı ustamustalar burada neler var neler.ikizceli usta nereden anladin burada ne var.bence sen bulgaristana hic gelmedin.kirmizilar metal,ikisi altin biri gumus,5metre solda bakir sikkeler.bu isaretleri bulanlar bilsin,bence guzel bir ornek, ya sizce?
,,Burgaz Usta Çekim Yaptıgın Cihazın İsmi Nedir..!! Cihazın Resminide Paylaşırsanız iyi Olur..!!ustalar burada neler var neler.ikizceli usta nereden anladin burada ne var.bence sen bulgaristana hic gelmedin.kirmizilar metal,ikisi altin biri gumus,5metre solda bakir sikkeler.bu isaretleri bulanlar bilsin,bence guzel bir ornek, ya sizce?
forum kurallari yasakladi isim vermeyi.bu hatayi ben bir defa yaptim.ozur dilerim ama kurallari cinemek istemem.,,Burgaz Usta Çekim Yaptıgın Cihazın İsmi Nedir..!! Cihazın Resminide Paylaşırsanız iyi Olur..!!