mahzen girisini ele veren isaret | Define işaretleri ve anlamları

mahzen girisini ele veren isaret

ersan

Vip Üye
merhaba ustalarim bu yer bir mahzen girisi 1 mt icersi tipa vardi ben onu buyuk bit tas tipa sanetim o yine bir horasan tipa mis horasani kirdim iceri doru bir cokridor gidiyor genis 80 sm yuksekli de 40 sm usten cubuk tutum 23 mt koridir verdi ondan sonra icersi cenisliyor cok buyuk bir oda gibi ,,mara da olabilir mi bu yer bu girise bakarak ,,horasan tipayi cikardim disari.

bu ,,u,,isareti ele verne bu yeri .

bu da basetim tipa ,horasan,1 mt bu ycerden kirdim bu yerin tipasi sadfe bukalinliktamis .

bu da isaretin yakin cekimi

ustalarim hic dikatinizi cektimi her isaret giris yerlerini yakin yapilmis .

zebun

Web Master-Coder
Kullanıcı
Cevap: mahzen girisini ele veren isaret

tıpayı çıkartmadan resimledi isen o resmide eklesene ersan ustam birde girdin mi içeriye doğru ağzını horosanla kapattıklarına göre boş biyer değildir heralde

ersan

Vip Üye

merhaba zebun usta ben bu bir tek resmini cektimdi bisey beli olmuyor kara cikti resim bende sildim ilazim fener len girilsin iceri .yein kanali cok dar yukari doru usta iceriye bilmem gire bilecemi hem o horasaninjh arkasi tas toprak kapali ilazim cikarilsin nekadar yer var gireye yukardan cok buyuk bosluk veriyor ,,bilm,iyorum marta mi ytasa mahzen mi .bu yerin 250-300 mt yukrasinda tepede guney dou tarafta eski -roma yasam yeri var -bu yeler tuzaklidir tavanda olabilit tuzaklari necinse koridor cok dar bir yer .

şahin

Kullanıcı

KARE OYMA
yada üzeri acık kare oyma oda tipi yerı verır. ne amaçla kullanıldıgı genelde içeri girdiginde anlarsın.
ki bazı uygarlık mezar için yapmış. diyerı gelmiş sökmüs barınmak için kullanmış aynı yeri.
bunuda unutmayın.

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı

koridor dolgulu olmalı. ilerlenmek istendiğinde dahada daralacak ,ileriye gidişi hem zorlaştıracak hem cesareti kıracak.
ersan usta,bu sistemin özelliğide bu. boşluk geniştir ama oda tek değildir.
tam üzerinden ağır ağır yürü.bir dar noktayı boş değilde dolu gibi verdiğini göreceksin.bu 40 iıe 90 cm arasında değişen bir noktadır. çabuk yürürsen kaçırırsın.girişe göre ,önlü arkalı birde sağlı sollu bakmalısın.yakınsa mutlaka bak.bu konuda sana vereceklerim olacak.
birde işaret kabul ettiğin yerin sağından kanal iniyor.
yer güzel işçilik ağır.
gönlüne sağlık.

sondurak

Kullanıcı

,,çiçek sanaErsan Ustayaçiçek sanaçiçek sanaçiçek sanaPaylaşım Süper Çoook Teşekkürlerçiçek sana,,

ersan

Vip Üye

merhaba ikzceli ustam ben buyle akebeden gectim onustan urasmaya istemiyorum biliyorum icerde ne beklerini
gecen seneler buna benzer bir yer acmislar bende merakli iceri girdim tam ikizceli ustamin dedi gibi gitike daralirdi ice ve havada azlmaya basladibiyeri dunemiyorsun birde geri doru da gidilmiyor zok ciktim orada bayuilacvaktim havasizliktan ,
merami aldim o bitkinci ere kadar vadimda dolma toprklan odun kumuru karisikti icersi birde birakmislar .
bu basetim yerin us tavaninda murc izi var 70 sm icerde tavanda.
onustan biliyorum saten de bu yere giremeyecem cok dar bir yer asasida ve yukarsida tas .

ersan

Vip Üye

KARE OYMA
yada üzeri acık kare oyma oda tipi yerı verır. ne amaçla kullanıldıgı genelde içeri girdiginde anlarsın.
ki bazı uygarlık mezar için yapmış. diyerı gelmiş sökmüs barınmak için kullanmış aynı yeri.
bunuda unutmayın.

;)tesekur sahin ustam bu deyerli bilgiler icin .;)

ersan

Vip Üye

koridor dolgulu olmalı. ilerlenmek istendiğinde dahada daralacak ,ileriye gidişi hem zorlaştıracak hem cesareti kıracak.
ersan usta,bu sistemin özelliğide bu. boşluk geniştir ama oda tek değildir.
tam üzerinden ağır ağır yürü.bir dar noktayı boş değilde dolu gibi verdiğini göreceksin.bu 40 iıe 90 cm arasında değişen bir noktadır. çabuk yürürsen kaçırırsın.girişe göre ,önlü arkalı birde sağlı sollu bakmalısın.yakınsa mutlaka bak.bu konuda sana vereceklerim olacak.
birde işaret kabul ettiğin yerin sağından kanal iniyor.
yer güzel işçilik ağır.
gönlüne sağlık.

;)tesekurler ustam;)

Üst Alt