Medine'de Canlı Bomba Saldırısı: | Define işaretleri ve anlamları

Medine'de Canlı Bomba Saldırısı:

MAVRAN

Vip Üye
Mübarek Ramazanı şerifi hakkıyla eda etmeye çalıştık, MEVLAM Kabul et diye yalvarıyorduk ki Kalbimizden bir feryat yükseldi, kim bilir belkide en ağır yük sırtımıza yüklendi de haberimiz olmadı. Hani Hz Osman şehit edildiğinde Hz Ali geliyor ve oğluna vuruyordu neden Halifeyi korumadınız diye ve cevaben de çok güçlüydüler, o zaman neden ölmediniz diye sormuştu ya. İşte bu gün yaşananlar Efendimizin olduğu mekanda Bizler için Müslümanlar için kutsal şehirde verilen bir sınav.
ALLAH'IM Acılıyız, Üzgünüz bu gün hüzünlüyüz, Sen bildirmiştin oruçlu olan üç yerde sevinecek diye. 1. si İftar da. 2. si Bayram günü 3. sü ise Oruç'u hakkıyla tutanlar Cennetine Reyhan kapısından girerken. RABBİM Biz İftar vakti sevindik ancak Yarın Bayram Üzgünüz Sevinemedik Efendimize Yapılan bu saygısızlık bizi hayli siyle üzdü Sen bizim kalbimizi bizden iyi biliyorsun. Kalbimden geçenleri benden iyi biliyorsun ben üzüntümden ve heyecanımdan burada ne yazacağımı bile bilemiyorum beni affet.
Bu hain saldırıyı düzenleyenleri, yardım ve yataklık edenleri arkasında olan güçleri ve bu olaydan sonra sevinenleri Sana havale ediyorum onları KAHHAR ismi şerifinle Kahreyle Yaşarken onlara ölümü tattır amma onları öldürme kurtuluşları kolay olmasın. Bu gecenin hürmetine Geride bırakmaya hazırlandığımız Ramazanı şerifin Hürmetine İslam düşmanlarını Kahreyle, İslamiyeti Yücelt Müslümanlara birlik ve beraberlik ihsan eyle. Dünyanın doğusundan, batısına kuzeyinden güneyine var olan Müslümanların, İnananların birlik ve beraberlik günü bu gün Bizleri dualarımızla birleştir.
Kardeşlerim Bu gece yapılan dualar inşellah geri çevrilmeyecektir çokça dua edelim. ALLAH'IM BİZLERE BİRLİK VE BERABERLİK VER MÜSLÜMANLARA GÜÇ KUVVET VER. BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YIL YAŞASIN ZİHNİYETİNDEN KURTARMAYI NASİB ET BİZLERİ BAĞIŞLA.
ŞEHİT OLAN KARDEŞLERİMİZE ALLAH'TAN RAHMET AİLELERİNE BAŞ SAĞLIĞI, YARALI OLAN KARDEŞLERİMİZE DE ACİL ŞİFALAR DİLERİM. ACIMIZ BÜYÜK DUA EDİN KARDEŞLERİM.
Bu yaşananlara Rağmen nasıl deriz şimdi iyi Bayramlar, Nasıl güler yüzünüz, Başımız dik gezer mi bu gönüller. Senin sünnetin olmasa güler mi bu yüz bir daha başkasına. Sen beni ve kardeşlerimin gönlünden geçenleri bizden daha iyi biliyorsun bizleri bağışla ve dualarımızı kabul et.

wolf_52

Kullanıcı
RABBİM,tüm ümmeti muhamediyenin, savaşını muzafer eylesin, medinede olan patlamadan ötürü ailelerine baş sağlığı dilliyorum....
resmi az gözümzden uzağa götürürsek, neler olup bitdiğni rahatca görebilliriz, medinde bomba istanbulda bomba 13 tane 1 yıl içinde kısa özet geçecek olursak, sudiler türkiyele birlkde yeni bir yol haritası çizdiler, dengeleri değişdirecek bir harita, türkiyeyi güvensiz ülke olarak lanse etmek istyorlar dünyaya ve arap sermaysine türkyeden uzak dur, bu türkler güçlenirse dünyanın başına bella olurlar biz eskisi gibi sömüremyiz rahatımız bozulur demek istyor, sebep ne peki sebep sudilerin abd, ve çin, de toplam 7.6 tirilyon doları var devlet tahvillerinde , şimdide türkiyeye yatırım yapıyorlar, rahatsızlık bu kısa özeti bu rabbim yar ve yardımcımız olsun, geçiş süreçleri hep sancılıdır....

Üst Alt