Mezar Olabilir Mi? | Define işaretleri ve anlamları

Mezar Olabilir Mi?

Farazi

Kullanıcı
S. Aleyküm kıymetli ustalarım,
İlk fotoğraftaki sızıntı taşın altında mezar olduğu anlamına gelebilir mi? Yoksa başka bir şeyden kaynaklı mı?
Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

karanar

Kullanıcı
sızıntının mezarla ilgisi olmaz. tam aksine eğer yıkılmamışsa mezar odasına su girmemesi için uğraş verilir. gerçi ben sızıntıyı resimde pek göremedim. iki kayanın arasında biraz oksit yada küf var gibi ama emin olamadım.

Farazi

Kullanıcı
sızıntının mezarla ilgisi olmaz. tam aksine eğer yıkılmamışsa mezar odasına su girmemesi için uğraş verilir. gerçi ben sızıntıyı resimde pek göremedim. iki kayanın arasında biraz oksit yada küf var gibi ama emin olamadım.

Ustam 3 tane beyaz çizgi var. Bunlardan şüphelendim ben. Dediğiniz gibi sağ tarafta küf var.

ustam burda birinci resimde kaya mezar girisin var kanali beli ama bu kanal nety cekilmemis ta coku cerceve bicim bir kanala benziyor burasini cubuklarlan yuklardan incelemekte fayda var.

Burada biraz daha net ustam dediğiniz gibi üstte bir kanal var.

m.tç.i

Kullanıcı
taşin altından çıkan ot lu olan fotoda kayaya yapılan kanalın sivrı ucu ne tarafa gıdıyor fotoyu az daha gerıden cwekseydın ne oldugunu daha rahat görurduk

Erdem

Vip Üye
Vip Üye
1.resimde kayanın altını işaret eden işaretler azda olsa var,Ersan ustaya katılıyorum,2.resimde soldaki kapak taşı gibi geldi bana soluna Köpekmi! Ayımı! resmi yapılmış yıldırım işareti var Dikkat et derim,Mahsen anlatılıyor üzerinde ve çevresinde boşluk testi uygulamalısın bence burası için yanında İkizceli Usta gibi deneyimli ustalar olması,olası tehlikelerin bertaraf edilmesi içinde akıllıca olur.Ortadaki kare'de mahsendir Farazi Usta yanyana veya arkaarkaya mahsenlerin bulunmakta böyle yerlerde çıbıklar konuşur yani iş sende usta yer çok zengin

Üst Alt