Mrb Ustalarım Bu Kayalar Hakkında Net Bir Açıklama Yapacak Var Mı Yorumlarınızı Bekliyorum | Define işaretleri ve anlamları

Mrb Ustalarım Bu Kayalar Hakkında Net Bir Açıklama Yapacak Var Mı Yorumlarınızı Bekliyorum

baran

Kullanıcı

osi

Kullanıcı
ne var burda anlatırsan ogrenmıs oluruz yanlış yorum yapmayalım varda benmı gormuyorum etrafın da neler varda bu resımler cekdın

karanar

Kullanıcı
doğal bunlar, işaret de göremedim. zaten bu kayaya işaret konulmaz. başka resimleri var mı?

karanar

Kullanıcı
kadın figürü nerde. ya da neden hemen işaretin baktığı yöne yöneliyorsunuz??? bu resimlerden çıksa çıksa bir sanduka mezarı çıkar boş. sana yüzlerce açılmamış örneğini gösterebilirim. sen işareti ve etrafını resimleyiver.

barış

Kullanıcı
ücüncü sırasını görelim c yapan kayaların

baran

Kullanıcı
kadın figürü nerde. ya da neden hemen işaretin baktığı yöne yöneliyorsunuz??? bu resimlerden çıksa çıksa bir sanduka mezarı çıkar boş. sana yüzlerce açılmamış örneğini gösterebilirim. sen işareti ve etrafını resimleyiver.
ustam foto budur bide kadın başı figürü ne anlama geliyo ki bilgi verseniz sevinirim

karanar

Kullanıcı
bu işaret ta kendisi işte. ne gidip orayı burayı çekiyosun daha. şimdi; bu kadın işaretinde el, kol yada parmak olmadığına göre, odası baktığı yön de arka tarafında demektir. başka bir uzuv olmadığına göre yani o uzuvlar başka yönü göstermediğine göre, bu hanımefendi yukarıdaki resmin bize göre sol tarafında ve arka tarafta uyuyor. iyi bir boşluk tesbiti öneriri. bir de baktığı tarafta giriş kayasında son nokta işareti olmalı, başarılar kardeşim. iyi bayramlar. iyi bayram şekerleri :)

baran

Kullanıcı
bu işaret ta kendisi işte. ne gidip orayı burayı çekiyosun daha. şimdi; bu kadın işaretinde el, kol yada parmak olmadığına göre, odası baktığı yön de arka tarafında demektir. başka bir uzuv olmadığına göre yani o uzuvlar başka yönü göstermediğine göre, bu hanımefendi yukarıdaki resmin bize göre sol tarafında ve arka tarafta uyuyor. iyi bir boşluk tesbiti öneriri. bir de baktığı tarafta giriş kayasında son nokta işareti olmalı, başarılar kardeşim. iyi bayramlar. iyi bayram şekerleri :)
ustam sence burdan birşey çıkar mı :)

Üst Alt