Nal Işareti | Define işaretleri ve anlamları

Nal Işareti

metin77

Kullanıcı
ustalarım merhaba.

bir at nalı işareti bulmuş köyden arkadaşlar. ortası oyukmuş. çivi varmı diye sordum dikkat etmedik dediler. pazartesi beni işaretin oldugu yere götürecekler. 50 metre mesafede bir pınar var. mağara olabilecek bir arazi yapısı var bölgenin. buraya gittiğimde nasıl bir çalışma yapmalıyım, sizin önerileriniz nelerdir. çingene çivisi ve çarmıhın çivisi arasındaki görsel farklılıklar nasıldır. teşekkürler

TEVFiK

Vip Üye
ustalarım merhaba.

bir at nalı işareti bulmuş köyden arkadaşlar. ortası oyukmuş. çivi varmı diye sordum dikkat etmedik dediler. pazartesi beni işaretin oldugu yere götürecekler. 50 metre mesafede bir pınar var. mağara olabilecek bir arazi yapısı var bölgenin. buraya gittiğimde nasıl bir çalışma yapmalıyım, sizin önerileriniz nelerdir. çingene çivisi ve çarmıhın çivisi arasındaki görsel farklılıklar nasıldır. teşekkürler
S.a. Sayın Ustam çok güzel bir şekilde etraflıca resimlemenizi Öneririz çivilerde Önemli kolay gelsin size.Saygılar

metin77

Kullanıcı
S.a. Sayın Ustam çok güzel bir şekilde etraflıca resimlemenizi Öneririz çivilerde Önemli kolay gelsin size.Saygılar
yarın onlar gidebilirlerse çekecekler fotosunu ve videosunu. olmadı ben zaten pazartesi gidecem oraya. :) nal oyma mı kabartma mı diye soruyorum ne bilim diyorlar :(

MAVRAN

Vip Üye
İşaretin olduğu kayadan başlayarak nalın acık ağız yönünde olan yerleri dikkatlice gözlemleyin ve resimleyin. Arazi yapısı eğer meyilli ise kayalık veya toprak yüzeylerde içe doğru çöküntü arayın nalın her iki kulağının eşit olup olmadığını iyi gözlemleyin ve bu kulaklardan hangisi daha çok kayaya oyulmuş buna bakarak o yönü iyi gözlemleyin. Nal üzerinde çivi izleri olmalı bu belkide nal değil bir hilaldir ne dersiniz bir resimleyin ustalarım görsün.ve ikinci nal veya hilali arayın. Kolay gelsin. ALLAH gönlünüze göre verir inşellah.

TEVFiK

Vip Üye
İşaretin olduğu kayadan başlayarak nalın acık ağız yönünde olan yerleri dikkatlice gözlemleyin ve resimleyin. Arazi yapısı eğer meyilli ise kayalık veya toprak yüzeylerde içe doğru çöküntü arayın nalın her iki kulağının eşit olup olmadığını iyi gözlemleyin ve bu kulaklardan hangisi daha çok kayaya oyulmuş buna bakarak o yönü iyi gözlemleyin. Nal üzerinde çivi izleri olmalı bu belkide nal değil bir hilaldir ne dersiniz bir resimleyin ustalarım görsün.ve ikinci nal veya hilali arayın. Kolay gelsin. ALLAH gönlünüze göre verir inşellah.
Ustam ne kadarda güzel Söylemiş Allah Gönlünüze göre versin

metin77

Kullanıcı

saol ustam Allah razı, olsun Allah cümlemizin gönlüne göre versin. ortasında oymanın olması, nal işaretinin genel anlamında farklı bir şey ifade edebilir mi? acaba ortasında müjdesi mi vardı aldılar?

Moderatör tarafında düzenlendi:

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
METİN KARDEŞİM,NAL DEĞİLDE BELKİ MEZAR VEYA MAHZEN VEREN BULGU OLABİLİR.
içdeki oyma parmak tan genişse müjde değilde mezar veya mahzen içinde ikinci kapalı bir gizemi de verebilir. küçükse bazı nalların ortası nda olur.

metin77

Kullanıcı
METİN KARDEŞİM,NAL DEĞİLDE BELKİ MEZAR VEYA MAHZEN VEREN BULGU OLABİLİR.
içdeki oyma parmak tan genişse müjde değilde mezar veya mahzen içinde ikinci kapalı bir gizemi de verebilir. küçükse bazı nalların ortası nda olur.
Tesekkurler ustam yorumun icin. Oraya gittigimde detayli bir foto ve cubuklarla aldigim bosluklari tespit eder, aciklamalarla fotolari yuklerim.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
kayanın üstünde ise belki biraz mesafe atabilir. akarı veya derin tarafı varsa o yöne dikkat edersin.
veya oradan resim atarsan birimizin görmesi,dönmeden değerlendirme imkanı da verebilir.

metin77

Kullanıcı
Uzun uzun arastirma yapacam ustam. Sizlerde ben oradayken yonlendirirseniz cok sevinirim. Allah razi olsun

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt