Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
resimden tek anladığım kartal veya bi kuş orda oturuyor ve uçmayıda hiç düşünmüyor gibi bulunduğu kaya ise komple horasan gibi açık ve net olarak ben burdayım diyor ama geriyide gözlüyor gibi geride ne var bu tip kartalların bulunduğu kayadan net parasının alındığını biliyorum ama resim yetersiz net değil
Eet ustam oturan bir kartal resmi yeni geldi bana arkadaş gönderdi tireboluda bir yerde bayramdan sonra nasipse gidicem bir fikşr olsun diye siz değerli ustalarla paylaşmak istedim tşk yorumun için esrarengiz ustam
Ustam işler bayram ustu malum yoğun biraz gelmeye biraz zor ama her türlü yardımcı olurum malum Çalkaya da yakındır oraya ama elimden geleni yaparız sen bi gör bakalım böyle resimle bu işler biraz zor gidiyor kırılmış oluyor veya başka yere baktırmak için gösteriyorlar böyle işaretleri ondan sonra adam kartala getirecek diye dolan peşinde işareti kendi gözünle gorcen net diycen zaten fazla uzak değil hemen yakınında bi parası geriyide kontrol ettimi illaki dikkat çekici bisey gorcen orda kartalın alt kısmını ufak bi tahta tokmakla boşluk bak yeter gittimi
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
esrarrengiz ustanın dediği gibi bu kartal,kartalın bulunduğu kaya ve ensesi önem arz ediyor.
baktığı kayalığıda göz önüne alın.bu kayalık 200-300m. uzaklıkta ve kartalla aynı yüksekliğe sahip,kayalığıda es geçme derim.