oda demeyelimde odalar diyelim istersen.
yalnız resimler çok bulanık maalesef. istediğimiz yerleri tam olarak anlamamıza imkan vermiyor. ama bilinmesi gereken ,bu görünen yerde birden fazla giriş ve odalar olduğudur.
bu kadar işçiliği hiç kimse bir iki oda için yapmaz. eğer boşluk tespitini başarabilirsen,tarif ettiğim şekilde uygula dönüşte inşaallah biz buradayız. sizde noksanlık olursa o sizin sorununuz olacaktır.
Metin ustamızın işaret ettiği yer dahil, öce alt sonra ikinci çizgi hattı boyunca yatay geçtiğinde tünellerden yakalayacağın çıkacak. dikkat etmen gereken bir m. genişliğinde olacak bu noktayı yavaş ve dikkatli yürüyerek kaçırmaman.
bu alanda girişler kayaların görülen ön kısmından.
kayaların üstünden geçtiğinde ise odaları göreceksin. bazıları bazıları arka arkaya bağlantılı üste doğru uzanır şaşırma.tespit ettiğinizin köşelerini belirleyinizki diğerleriyle karıştırıp ,aklınızı da karıştırmayın. benim ilk arazi deneyimide b ir birine yakın yerlerde boşluk tepkisi alıyorum. bu kadar boşluğu bura da işi ne. herhalde mineralli yerler diyorum. sonradan bir girişli üç odanın arka arkaya kısa tünellerle bir birine bağlı yapıldığını görüyorum.
selametle kardeşim.