GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ustam akinaral usta bilsede bilmesede sana Zaman harcamis birseyler yapmaya calismis bunuda zaten ilk basinda gorduklerimi cizdim ustalar soyler demis ama siz israrla isinize gelmeyen yorumlara ve yorumculara gonlunuzce kabaca konusmaktasiniz madem okadar cok biliyorsunuz o halde sizin dogru bildiklerinizi ben size sayayim mezar sagida kalmakta akar yonude hediyesinin oldugu yonu vermekte bosuna uzulmeyin soygun yemis ama okadarda degerli birsey yokmus burda o altta isciligi mezar sanip demissiniz ya o oyuntu hediye yeridir asil yeride zaten asi usta soylemis o tarafa bakarsaniz bilginizi konusturup yeri bulabileceginizdend eminim ustam bu arada o yuntunun uzerinde bestane isaret var demissiniz orada resimde gorunen sadece sunu ve kanali var yani ucuncu isaret sununun icinde dorduncude sununun capi besinci kanal boyunun metraji ustam bukadar soylemem kafi olarak dusunuyorum siz daha iui bildiginiz icin geri kalani olcer bicer istikametle yeriniİ bulirsunuz yalniz yeriniz gayet guzel insallah muvaffak olursunuz saygilaakrinal ustam senin çizdiğin işaretlerinen hiç alakası yok resim kendini belli ediyo zaten taşın altındaki işçiliği görmüyon galiba üste ise 5 tane el işçiliğivar taşın altındaki işçiliği mezar olarak algılaya bilirim ben üsteki oymanın akarı bu taşa geliyo