Aleyküm selam. Oymada ve kayadaki tüm vurgular resme baktiğmizda sağ çaprazı gösteriyor...Selamünaleyküm öncellikle sadece bu fotoğraf var en kısa zaman vide ve geniş açidan foto da aticam yorumlarınızı merak ediyorum bunun hakkında ne düşünüyorsunuz
Teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum dogrusuAleyküm selam. Oymada ve kayadaki tüm vurgular resme baktiğmizda sağ çaprazı gösteriyor...
Aleykümselam kardeşim Öncelikle kayayı bir temizlemelisiniz ok yönlerini 1 hedefim olsun 4 fotoğrafını çek uzakta yakın yere en yakın olan oyma yön esas yönünün o taraftır birini bulursan hepsini bulursunSelamünaleyküm öncellikle sadece bu fotoğraf var en kısa zaman vide ve geniş açidan foto da aticam yorumlarınızı merak ediyorum bunun hakkında ne düşünüyorsunuz.
En yakın zaman çekip aticam teşekkür ederim yorumun içinAleykümselam kardeşim Öncelikle kayayı bir temizlemelisiniz ok yönlerini 1 hedefim olsun 4 fotoğrafını çek uzakta yakın yere en yakın olan oyma yön esas yönünün o taraftır birini bulursan hepsini bulursun