Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar kayanın üstte ikoyma var oymalrın bi tarafları açık kanla var yagni kannlların indigi noktayıda çektim yagni bi kayanın üstünü bide kayanın altlarını çektim kannal indigi o taraftaki yönün açık oldugu için
Merhaba , sonresimdeki yer açılmış kasa gibi duruyor, ama başkaları da olabilr. Boşluk tespit edebilirsen şansını dene. Tıpkı buna benzer açılmış kasa resimleri var ama eklenti yetkim yok herhalde bu yüzden resim ekliyemiyorum.
Merhaba , sonresimdeki yer açılmış kasa gibi duruyor, ama başkaları da olabilr. Boşluk tespit edebilirsen şansını dene. Tıpkı buna benzer açılmış kasa resimleri var ama eklenti yetkim yok herhalde bu yüzden resim ekliyemiyorum.
sitemizdeki tüm kayıtlı kullanıcılarımızın hem resimleri görme yetkisi, hem de resim ekleme yetkileri açıktır. dilediğiniz resmi hem görebilir hem de ekleyebilirsiniz ustad.
sevgli ustalarım benim çizdigim yer mihrap ve horasan oldugu belli kanalda oraya iniyo siyah çizmiş oldugun yer becne giriş ordan ersan ustam ben kasa felan göremedim burda açılmamkış bikaya mezar var bence