SM-T310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nerede yapacaz ustam.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.TESPİTİ YAPABİLİRSİN
yorumun için tşkler ustam, birde dün açtıgım konuya göz atabilirmisiniz ustam.acer üstad güzel tesbitlerde bulunmuş yorumuna
ek olarak kare oyma olan işaretin mezarını çubuk
yardımıyla bula bilirsin girişi tesbit etmen kolay olacaktır.
Öncelikle degerli yorumunuz için tşkler ustam aynen söylediginiz gibi ok yönünde bir kayalık var bir kayalıkta çsprazında var sanırım fotolarını çektim bulup onlarıda yüklüyorum ustam yorumlarınızı bekliyorum.maşaallah. karda kışta durmuyorsun.sanırım gençliğin verdiği enerji ile azmin bütünleşmesi .
sağ olsunlar bazıları konulara önceden yazmıyor. bizim yorumumuzun üzerine ,özellikle ,yanıltıcı yorumlar yazıyor. ben yinede üyelerimize bu tür yaklaşımları neden sayarak ,doğruları yazmaktan vaz geçmek istemiyorum.
karamıstık kardeşim burada mezar odan mevcut.
acer kardeşimizin işaretlediği yer sanki küçük bir gizem taşıyor gibi. lakin ben orasının sanki elden geçmiş tekrar kayalar geri konmuş izlenimini aldım. yine incelemekte fayda var. oda girişin ok yönündeki geriden olacak. oda büyük bir ihtimalle kayalığın altında. iki tane de olabilir. sağlıcakla.