s.a ALLAH c.c rızası için sadece dua ediniz.ALLAH c.c razı olsun. | Define işaretleri ve anlamları

s.a ALLAH c.c rızası için sadece dua ediniz.ALLAH c.c razı olsun.

İRON

Kullanıcı
offff ALLAH.ım of sadece bakıyorum yakınıyorum ölüyorum yanıyorum ama bişey yapamıyorum bu hepsindende daha kötü yarrabbim yuce ALLAH,ım tek ilahım son ve tek tapınağım.ne olursun ama ne olursun şu birçare kardeşlerimize yardım eyle şu zalimleri hem dunyada hemde ahirette kahru perişan eyle.onların kurdukları tuzaklarda akıttıkları kanda yaktıkları ateşte,hem at hem boğ hemde yak.yok eyle yarrabim.bu mubarek ramazanı şerifin hatırına habibinin hürmetine.

tuarec

Kullanıcı
Cevap: s.a ALLAH c.c rızası için sadece dua ediniz.ALLAH c.c razı olsun.

hassasiyetiniz takdire şayandır osmanlıyı yıkmak silmek için yapılan gayretlerin nekadar başarılı oldugunun göstergesi osmanlı olsaydı budist ibneler bunu yapabilirmiydi şu anda ise alevi sünni türk kürt benligi ile savaşıyoruz ve biz küfrün siyonizmin oyununa çok güzel geliyoruz kanıyoruz hayırlı ramazanlar

HÜDAİ

Kullanıcı

İnsanlığın gözleri kör dilleri lal oldu görüntüler bile vahşeti anlatmaya yetiyor yaşamak gerekmiyor başka dinden birilerine bunu milyonda biri yapılsa dünya tepelerine binerdi ne hikmetse konu müslümanlar olunca dilsiz şeytan oldular Yüce rabbim belalarını versin en kısa zamanda İnşALLAH

impossibleman

Kullanıcı

Rabbim İnşaAllah bu millete yeniden şahlanıp İslama hizmet etmeyi nasip eder. Allah tüm müslümanların yar ve yardımcısı olsun.

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

şu an dua etmekten daha öteye bir şey yapamıyoruz. keşke bu müslüman kardeşlerimize, elimizi nasıl uzatabileceğimizi bir öğrensek. bir yolu olsada bilsek. yani madden bir faydamız dokunamıyorsa bile en azından dualarımzın içine onları da katabilsek.

bir zamanlar avrupanın, kendi halkına yaptığı cadı avlarını, bugünde bu zalimler yapıyorlar. arkalarındaki ağabeyleri ile...

rabbim sen onları güçlü kıl, haklarında hayırlısını ver, ateşinazabını senin rahmetin ile serinlet ve acılarını yok et..

walkman

Kullanıcı

Rabbim, mazlum olan bu milletlere bu cezayı reva görenleri,yardım ve yataklık edenleri, göz yumanları,ism-i azamları ile kahhar eyleyip yerle bir etsin. İnşaallah.

Allahım sen bu mübarek ayda gören din kardeşlerimize yardım eyle onların acılarını dindir.Onları bu zülm içine sokan her türlü kişileri de helak eyle ya rahman ya rahim ya hay ya kayyum. Amin

İRON

Kullanıcı

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.
eyyy rahman ve rahim olan buyuk ALLAH,ım.ey kainatın sahibi alemlerin hakimi evrenin tek sahibi yuce yaratıcım.yarrabbim bu mubarek ay gündüz ve gecelerde muslumanın kanını bilerek ve istiyerek döken şu deyyuslara hem dunyada hemde ahirette ceza ve zorluk ver.onları akıttıkları kanlarda boğuver.muslumanların akan gözyaşlarını cehennemin ateşini södürmeye vesile kıl.yarrabbim senki gavura mal mulk verip onlara o malda mulkte oayalayıp duransın.ve asıl hukmun gunune saklayansın.ya erhamurrahimiyn.elimizden fazla bişey gelmiyor gelenide sırf sadece senin rızan için uygulamaya çalışıp yapmaktayız.ya ekremel ekremiyn ustad bediiüzzamanın da sölediği gibi benden sonrakai ay hz MEHDİ a.s dönemi olacaktır.yarrabbim o mubarek zatı görüp ona asker talebe olmayı onun la birlikte kafirle gavurlara karşı savaşmayı biz musluman mümin kullarına nasip eyle.ALLAH,ım içimde öyle buyuk fırtınalar kopuyorki çaresizliğimden bir turlu bu olanlaraın önune geçemiyorum geçemediğim gibiide gün geçtikçe manzaraları gördükçe kahroluyorum eriyorum çaresizliğimden.ya kahhar şu gavurları kahreyle yok eyle perişan eyle.kurdukları tuzakları başlarına geçir.en kısa zamanda osmanlı ruhunun torunlarına yansımasını hak-u muyesser eyle. amin vel hamdullilahi rabbil alemin el fatiha tema essalavat.

Üst Alt