S.a Hayırlı Cumalar.tek Kelimeyle Harika Bir Istavroz

İRON

Kullanıcı
saygı değer arkadaşlarım bu istavroz hakkında biraz bilgim var ama yinede farklı görüşler almak isterim.
NOT:daha bizzat gidip göremedim.bir arkadaştan geldi.uğraşmaya deycek cinsten

İRON

Kullanıcı
bu şeklin etrafında bir çok şekil daha var.hepsinide resmini gördüm muhteşem bir yer ama bakalım nasip olacak mı bize.kısmet diyelim.
bunun civarındaki gördüğüm resimler.
1.semer
2.taşın uza,erinde bir kanal ve kanalın etrafında bir yanında 3 diğer yanında 4 adet ufak oyma
3.daha farklı bir istavroz
4.kurt yada ayı pençesi.
5.çeşme,dere
bazı arkadaşlar 4 adet mezar bulduklarını idda ettiler ama daha olayı netleştiremedim.bakalım inş bu gunun hatırına muvaffak olurz.hayırlısıyla inş..hepinize çok teşeküer ederim cumanız mubarek olsun rabbim kabul buyursun.
diğer resimler geldiğinde farklı bir başlık altında yeniden açacam inş.

SEVALİ

Kullanıcı
Bu kayanın yüksekliği 2.5 veya 3 metre varmıdır...

Bu işaretin bir benzeride bölgemde vardı kırmışlar fakat şablonu hala var yüz metre mesafede yerde düzlük kayalık alan mevcutmu.

Diğer işaretlere ek şelalede vardır değilmi.

aliömer

Kullanıcı
Taşın alt kısmında daha önce işlem yapıldığı beli bu tür işaretlerin malı veya mezarı altında olmaz. En fazla 100 m mesafede odasını ara kesinlikle taşı görecek bir noktada olmalı. Son olarak kesinlikle yüzeysel bir bulgu bulamasın örneğin yığma tümsek vb son dönem ermeni işaretlerinden dolayısıyla dış bulgusu yok boşluk araman lazım belirgin ermeni mezarlarında bir şey bulamasın

komana

Ali Doğan Usta
Kullanıcı
İron kardeşim yerin 4×4 lük
Gittiğinde senden istediğim istavrozun ön taraflarının geniş açılı ve detaylı resimleri. (100 mt. ye kadar)
Ön taraf güneye bakıyirsaki % 90 öyledir bu çok önemli.
Hadi kolay gelsin

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı
nihayet biri 3 aydır para işaretinden bahsetmeye başladı kurt izi kesinlikle paradır kayada malı olur patika yola yakınsın suyada izin 10 metrekadar çevresini cihazla kesinlikle aramalısın kasa şeklindedir alması kolaydır ayı izi ne gelince mutlaka yanında sunu çukuru olur suya vede şelaleye vede değirmenlere yakınsın etrafta iribir çakılyığını kurtlar dar boğazları pek sever buraya yakın kurda benzeyen kaya olmalıara

zebun

Web Master-Coder
Kullanıcı
bu şeklin etrafında bir çok şekil daha var.hepsinide resmini gördüm muhteşem bir yer ama bakalım nasip olacak mı bize.kısmet diyelim.
bunun civarındaki gördüğüm resimler.
1.semer
2.taşın uza,erinde bir kanal ve kanalın etrafında bir yanında 3 diğer yanında 4 adet ufak oyma
3.daha farklı bir istavroz
4.kurt yada ayı pençesi.
5.çeşme,dere
bazı arkadaşlar 4 adet mezar bulduklarını idda ettiler ama daha olayı netleştiremedim.bakalım inş bu gunun hatırına muvaffak olurz.hayırlısıyla inş..hepinize çok teşeküer ederim cumanız mubarek olsun rabbim kabul buyursun.
diğer resimler geldiğinde farklı bir başlık altında yeniden açacam inş.

ustam o kurt yada ayı pençesi dediğin resmide ekleyebilirmisin

ulaş

Kullanıcı
bu tür işaretler genlde yanlız olmaz ek vede tamamlayıcı işareleriniz olması lazım ki vardır bunda eminim,zaten belirtmişsiniz bunlarda yerinizin güze vede garantili olduğunun meyvesidir.hayırlı olsun dileklerimz ile.bol bol kazançlar.

barış

Kullanıcı
karşısındakini bulursan doğrular. öbür türlü hava

Üst Alt