Bunların hazinesini çekmekle bitiremessin ustam şu zenginlik başka yerde yok vay be hepside gelip geçti dünya haliYemen de bulunan Sebe Melikesi Belkıs'ın sarayı. Saray ki ne Saray. İzlemeye doyulmaz.
Yıllarca bizi kandirdilar:
Taş devri
Yontma taş devri
Cilalı cilasiz taş devri
Tunç devri vs.vs.
Fred Cakmaktaşa bile hayran ettiler bizi
Ekli dosyayı görüntüle 37948Büyüterek inceleyiniz.
Yahu birisi bizi buraya götürse de duacisi olsak .
Ustam çevre,arazi fotoları varmıYemen de bulunan Sebe Melikesi Belkıs'ın sarayı. Saray ki ne Saray. İzlemeye doyulmaz.
Taş devri
Yontma taş devri
Cilalı cilasiz taş devri
Tunç devri vs.vs.
Ne hikmetse , Buda bir KOBRA görüntüsü,Yemen de bulunan Sebe Melikesi Belkıs'ın sarayı. Saray ki ne Saray. İzlemeye doyulmaz.
Taş devri
Yontma taş devri
Cilalı cilasiz taş devri
Tunç devri vs.vs.
Ben senden umutluydum ustam Romanın sarıları bulup götürürsün diye bekliyordumYemen de bulunan Sebe Melikesi Belkıs'ın sarayı. Saray ki ne Saray. İzlemeye doyulmaz.
Taş devri
Yontma taş devri
Cilalı cilasiz taş devri
Tunç devri vs.vs.
Sarilarin yeri belli.Ben senden umutluydum ustam Romanın sarıları bulup götürürsün diye bekliyordum
Allah nasip etsinİzmir'deki bir evin altını kazan araştırmacılar tarafından çıkarıldı. Tam 2 bin 500 yıllıktı. Çömleğin içini açınca ağzına kadar dolu gördüler
2024 yılının sonuna yaklaşırken yıl boyunca Türkiye'de ortaya çıkarılan en önemli 10 keşif belirlendi. Kalıntıların en değerlilerinden biri İzmir'deki bir evin altını kazan araştırmacılar tarafından çıkarıldı. Tam 2 bin 500 yıllık olan çömleğin içini açınca ağzına kadar altın sikkelerle dolu olduğu anlaşıldı. Kalıntılar bunlarla sınırlı kalmadı. İşte araştırmacılar tarafından ortaya çıkarılan o tarihi kalıntılar...
Rüyada gördüğüm küpte ağzına kadar doluydu Boş yok abeyy
Ya ustam adam çay bile koymuyor cimrilikten, senin dediğin iş zor bence sen 120 kilo bul 20 sini bizim için harcaSarilarin yeri belli.
Seyahate harcayamam abi.
Söz verdik 33 kilosu @Deli Fırat abimin.
O bizi dünya turuna çıkarsın kendi hissesinden.