yolunu bilen yorum yapsın lütfen
Sitemizden uzaklaştırıldı. Gene yazınızı silmiyorum, belki bir şekilde görüryolunu bilen yorum yapsın lütfen
Siteden yazamazsa da mehmetakifdgn422@ hotmail .comBütün sitelerden banlı. Gene yazınızı silmiyorum, belki bir şekilde görür
Her yerden giriş yaptığı çoğu sitede form oluşturdum bekliyorum daha önce yaşadığım bölgeyle ilgili bir şeyler söylemiş onun için ulaşmam gerekiyor10 Haziran 2024 den sonra hiç giriş yapmamış.
Irtibat kurabilirseniz, sağlığı sıhhati hakkında bize bilgi verirseniz seviniriz.
takıldığı bir yer varda 17 kasımdan beri orayada uğramıyoryolunu bilen yorum yapsın lütfen
Ustam ordan da ulaşamadım deniyorum ama umarım görür bir yerden elimden geldiğince çabalıyorum fakat bu tarz formlar hariç hiç bir yerde hesabı yoktakıldığı bir yer varda 17 kasımdan beri orayada uğramıyor
Doğanhisarda 5 yer vereceğim diye bir post paylaşmış bilgin var mı usta ?Kardes biz yardimci olalim.
Doganhisar da şehir toprağın altında kalmış. 10-20-30-40 metre yığma yaptığı yerler var. Çok büyük şehirler kurulmuş. Hemde zengin şehirler. Romadan önceki şehirler. Çok eski medeniyetler mevcut. Oradaki kesme kayaların üzerindeki isaretlemelerin çoğunu cozemediler.Doğanhisarda 5 yer vereceğim diye bir post paylaşmış bilgin var mı usta ?