Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ayakta sola bakıyor ve Arkasındakide Gorile benzettim Saygıdeğer Ustam,Resimin solundaki kayalık sağıda incelemedim daha usta göze batar halde benim nacizane bakıp anladığım
soldaki tek kaya ve sağdaki yer şelaleye işaret etmekte olup,ana kayalıkların gerek doğal gerek işçilikle doğal görünüm verilmiş olabilir, bir kaç bölümüde şelaleye işaret eder görünümde. resmin uzak ve gölgeli oluşundan kaçırdığım noktada olabilir. sağlıcakla ustam.
baktığı yerin üstünü bir yoklamışlar ama bulamamışlar..Dozerlenmiş sıyırmışlar..........
bayan dedim ama migferli kartal başlı bir migfer giymiş asker de olabilir bıyık kısmında bir kalın yılan kabartması var....
En üstteki gorilin 1 gözü kapandı Üstadım yer çok değerli ve çok güzel saklanılmış,İNŞALLAH sayenizde şelale konusunuda öğreneceğiz ALLAH rast getirsin
çizdiğim bölüm aslında gözümden kaçmış değil. ön zemin kısmı dahil ana yapıdan ayrılmış. bu bölümü değilde ,diğerlerinden birini kast etmiş olabileceğinizi düşündüm.