ustalarım yer tespiti yapıldı ama boşluk alınan yerde nasıl bir yer bizi bekler yada burada ne olabilir.tecrübesi ve bilgisi olan ustalarımdan rica ediyorum.. herkese iyi bayramlar... saygılarımla...
derede su da var suyu doldur bakalım nereye akacak aktıgı noktada ,mezar işareti
iyi bayramlar kassable usta bu oymanin mezari acilmis ursasmaya deymez doldur suylan oymanin icini bakali su nere doru akiyor.
sevgili kardeşim,oymay sanki üstten zayıf bir kanal iniyor görünümünde. güneşin direk vurduğu saatte çekim,bulguları yeterince anlaşılmaktan çıkarmış. birdr boşluk aldığınız yerin biraz daha açığı görülmeliydi.
küçükte olsa bir oda bulgusu. tesbit ettiğiniz boşluğun çapı ne kadar. oymayı ilk gördüğümde yukarı verdiğini düşündüm,son resimde akarı oluşu ve oymaya bir kanalın inişi tesbitinizi doğrular mahiyette.
tek korkum,suyu almış olmanız. bu dere ağustos aylarında çokmu zayıflar.
birde yakınsan güneşin yatay olduğu bir zamanda bir kaç poz daha alabilirsen,konu dahada netleşir.
saĞlıcakla ALLAHA EMANET OLUNUZ.
o zaman inceleme yapman gereken yer bellisuyu doldurduğumuzda da oymadan aynı yere boşluk aldığımız yere akıyor.. saygılar..
S.a. Bende böyle düşünüyorum.sayın mersinli ustam saygılar.o zaman inceleme yapman gereken yer belli