Oymada akar yok ustam burası olduğu yer der ve odA olma ihtimali yüksek gözüküyor o taşlar süs için duvar gibi dösenmemiş nasibin bol olsun temizlenip taşların üstü yine bakılmalı veya boşluğu iyi yakalamalisinSol arkadaki bir tarafı tavşan diğer tarafıda kurbağamı?Öyle ise ne yapılması lazım!Burda biraz daha iyi görünüyor,Bu resim oyma'nın hemen ön sol kısmı,Şunu belirtmem lazım,Oymanın içine mutlaka su döküp akarını yani burayı kazmışlar fakat sonuç yok,Tavşan,Kurbağa dediğim kaya,Oymanın arka soldaki kısmı,Biraz üstten çekince kaybolmuş,Üstteki tüm resimler pozisyona göre oyma ve sağ kısımdı,Burdan itibarende ön sol kısım mesafe 3 yada 4mt,Bu resim oymanın izası hemen solunda,Sırt sırta,Oymaya basınca ön 4mt sol burası,Son 4 resim solda kalıyor,
Ben hatırladım Abdullah ustam fakat bu oyma içinde parmak girecek kadar delik malisef yok,Hatırlatma babında yorum için de Allah razı olsunOymanın içinde parmak boğumu girecek kadar delik varmış gibi görünüyor. Yanlış hatırlamıyorsam Asi avcı ustanın parmak sokarak içerde parmak boğumu dönüyorsa (parmağın) uç kısmının istikametine bakılmalı diye bilgi verdiğini zannediyorum. Ama bu oda için mi yoksa giriş için miydi hatırlayamadım. Hatırlayan varsa yazacaktır zaten.
Evet ustam size katılıyorum akarı yok hizasından bakınca ön kısmını veriyor,önüde kazanlar olmuş köylülerden fakat sonuç alamamışlar,Oyma ve çevresinde büyük bir boşluk alınmıştırOymada akar yok ustam burası olduğu yer der ve odA olma ihtimali yüksek gözüküyor o taşlar süs için duvar gibi dösenmemiş nasibin bol olsun temizlenip taşların üstü yine bakılmalı veya boşluğu iyi yakalamalisin
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kasa için mi,giriş için mi?Oymanın altı
Ustam kasa aklıma gelmemişti girişiçinKasa için mi,giriş için mi?
Girişi dediğin yerde topraktan girmeye çalışmış köylüler bulamamışlar kesin mi diyorsun burasıUstam kasa aklıma gelmemişti girişiçin
Kesin demiyorum fakat nekadar girmişlerki omezarların girişi derindir sanırımGirişi dediğin yerde topraktan girmeye çalışmış köylüler bulamamışlar kesin mi diyorsun burası