Tesekkurler kardeşim.. Çevresine bakarız. Karışık sunaklar sanırım Ama yön olarak neresi olabilir bilemiyoruzmezarlık alan olması gerekiyor lakin yine de cihazla kayanın 5 metre etrafını dolaş bana mezardan da başka şeyler olabilir hissi uyandırdı
oradaki çukurlar farklı yönler veriyor büyükten küçüğe olanlar kücük lerin tarafında diğerlerininki ise hemen kayanın bir metre yanında olurTesekkurler kardeşim.. Çevresine bakarız. Karışık sunaklar sanırım Ama yön olarak neresi olabilir bilemiyoruz
Tesekkurler kardeşim Şunu da söylemek istiyorum Bu oymalardan aşağıya doğru yaklaşık 15 metre ilerde merdiven ve bu merdivenin hemen yakınında taşlarda murç delikleri varoradaki çukurlar farklı yönler veriyor büyükten küçüğe olanlar kücük lerin tarafında diğerlerininki ise hemen kayanın bir metre yanında olur
Tesekkurler kardeşim .Bu bölge biraz bakir bir yer. Etrafında da eski yerleşim yerleri de var..dediğin yerleri bakarız inceleriz.Kardeşim merdivenleri çıktığınızda tam önünüzde olan yeri inceleyin ve paylaştığınız bu kayaların her biri incelemeye değer, ağaç tokmakla kontrol edin lütfen.
Tamam kardeş bakalım baklava çıkar mı Hangi tür baklavadırŞu resimde işaretlediğin baklava dilimi olan yeri bir kurcala bakalım merak ettim bir tepsi baklava çıkarsa varya...uff..!!