slm ustalar resim cekmedim dun bir yer basldaim kazmaya aynen cidinm gibi kaliyor yer 3 tane basama var topraktan az bir yuksek basamaklara pindinen horasanlan sivali bir kapisi var sol kat toprak kapi diyen yerin ustu duz bir taslik tas olan yer bir ,,ucgen ,,gibi kalyor sol tarafinda yere doru bakan bir dar derin bir ,,v,,isareti var .isaret bukadar ta duzlun arkasinda kaya mezarlari var yerdeki taslar ,,v,,isaretin arkasinda kaliyor 10mt kadar birisi balik sirtina benziyor sade sirti gurunuyor bu baktin tasin yunudede bir tas ta var o yine toparlak aynen kaplumbaya benziyor ortasi oyulmus sanki birisi icine oturacak gibi bu taslarin bakti 100 mtr kadar yununde eskiden belki dere gecermis dere yata ta bilem beli .ustalarim ben bu yeri basladim kirmaya kapi diyen yeri tam ortadan 10 sm fazla katim --kazmaylan --bir vurdum tam ortasindan delindi --ustalarim --icinden sanki udulmus tula tozu haline getirmisler bir kirmizi toz akmaya basladi.bende baraktim birde cok pis bir kouyorki ,,sanki curuk suvan varmis,,bende baraktim yeri ustune cubuklari tutuyorum carpi yapiyor ustalari basina gelen yasa bilen varsa yasinlar ona gure bilem isimi bosu bosuna gitmiyelim ,,tatali kuve,,