ustam ac gurecen ne demek istedimi 25 senem gecti bu makinlerin ustunde bilsen yine nekadar makine satim ustam calismayanlardan .Ersan usta senin curuf demirle derin bi mazin var galiba [emoji4]ne atıyorsam curuf demir diyosun memleket demir yatamıymış hepsimi beni buluyor[emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yakındaki metali net ayırır iyi kullanan ama derindeki sinyal yanıltır ustamVlf olsun pulse olsun her iki dedektörde kullanıyorum ayrıma güvenmeyin derim yanılırsınız dedektör kullanıcı olarak görüşlerim böyle.
Esrarrengiz ustam bu yer değirmenin sol tarafında şelale yanında bir yer dikenler sarmış gizlide kalmış demir metal gibi bişeler olmasıçok zor bakılmalımı sencefazla derini çekmeyeceği gibi sinyal karışıklığıda var sağ taraftaki ışıkların devamlı yanması değerli bi sinyal olduğunu gösterir sol yanarsa değersiz der demir der ama yeri biraz temizleyip bakmanızda çok fayda varki bazı sinyaller demirle karışık olduğundan alttaki değerli sinyalden cevap alamaya bilirsiniz en iyisi üstünü temizledikten sonra cihazla yine bakın ve çalışma yapuıldığında cihaz olmalı yanınızda dişarı atılan toprağı ve eştiğiniz yeri yinede konturol edin bu tip cihazların benimkide olmak üzere en çok inebileceği derinlik en fazla 2 metre mahzen verme boşluk verme şansı hiç yok saygı vede sevgilerimle ve bide baktığınız yer devamlı geçilen bi yerse çalışma ve doğru olma şansı çok aza düşer çöp çok olduğundan
Ersan usta demir olma şşansı yok denecek kadar az ama yeri bildiğim için konışuyorum eskideğirmen ve şelale yanında yerin resimlerinide akşam çeker ğaylaşırım belki filrimiz değişirustam ac gurecen ne demek istedimi 25 senem gecti bu makinlerin ustunde bilsen yine nekadar makine satim ustam calismayanlardan .