katılımlarınızı bekliyorum. yeni üyelerimizden alaittin arkadaşımızında yorumunu özellikle bekliyorum.
alakasız ama seninki bir nesneyi yiyor.bunu detaylı fotolarla konu halinde açmalısın.slm usta kusura bakmada konuna bir fotoda ben atıyorum senin balık dedigim fotoya benzıyormu bu benim fotoda kolay gelsın saygılarıma
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
önce sondurak kardeşime sonrada komana ustam sana çok teşekkür ederim. şimdilik, alanda seni görmek isterdim. çıplak gözle görmen detayları daha iyi anlamanı sağlardı diyor ,ilerki zaman içinde yorumunla ilgili daha açıklayıcı yazacağımı belirtmek istiyorum.bulguların ifade etmek istediğini anlamlandırmak açıkcası zor. En azindan benim açımdan öyle. Boşluk tespiti ile bulunacak girişten ki giriş anakayada değil fotoda göründüğü kadar, hafif meyilli öne doğru aranmalı.
Çift giriş olma ihtimalide var. Biri mahzene götürür diğeri oyalar. Veya tek giriş ilerde ikiye ayrılan tünel sistemi. Biri yine odaya götürür biri mâlum.
Giriş ağzında intizamla kesilmiş blok taş uğraştırır. Horasanlada desteklenmiş olabilir. O halledilse bile muhtemel tünel içinde ve odayla tünelin birleştiği yerde horasan dolguyla karşılaşmak süpriz olmaz. Peki odada ne var? Bunu anlamanın en kestirme yolu bütün bu aşamaları kaydettikten sonra gözle müşahade etmektir. Belkide ikinci bir odada vardır.bu kanal sanki doğanın azizliğine uğramış kayada, kendiliğinden oluşmuş gibi duruyor. Pek anlam veremedim yani doğal gibi duruyor. Ama alt tarafa işçilik var, traşlama emareleri güçlü. Ok istikametine dogru boşluk uygulanırsa sonuca gidilebileceğini düşünüyorum. Ayrıca yine ok istikametinde toprak hafifçe eşelenirse yere paralel uzun kesme blok taşlara raslanabilir.
En doğrusunu Rabbim bilir.
Emeğine sağlık.
slm ustam bu linkte var benim yegen açmıştı konuyu bende size yolladım kolay gelsinalakasız ama seninki bir nesneyi yiyor.bunu detaylı fotolarla konu halinde açmalısın.