Güzel bir yöntem.Deneme yanılma memnun kalmaz isek satıyoruz bu şekilde. Tork gpr vardı önceden de
Para var huzur var.
Güzel bir yöntem.Deneme yanılma memnun kalmaz isek satıyoruz bu şekilde. Tork gpr vardı önceden de
Deneme yanılma mi Tork Gpr da başarılı bir cihaz, Power pulse de. Siz bunlarla başarı sağlayamadiysaniz, Sorun sizde yani kullanıcıda... Şimdiden söyliym de: fiyatı abartılı olan yeni cihazınız da sizi tatmin etmiycek....Deneme yanılma memnun kalmaz isek satıyoruz bu şekilde. Tork gpr vardı önceden de
Torkun nesinden memnun kalmadınız ya da diğerlerinin hangilerinden ne sebeple memnun kalmadınız da yeni cihaz aldınız ?Deneme yanılma memnun kalmaz isek satıyoruz bu şekilde. Tork gpr vardı önceden de
Grafikler okumak zor . Ve açık anten aldım ağaç vs çok etkiliyorduTorkun nesinden memnun kalmadınız ya da diğerlerinin hangilerinden ne sebeple memnun kalmadınız da yeni cihaz aldınız ?
Bölge ormanlık değil açık arazi ise tork gpr güzel ormanlık ise gradyometre güzel. Gradyometre olarak teknoloji ekibinin ilk çıkan gradyometresi güzeldir yenileri için birşey diyemiyorum.Sizin gördükleriniz arasında düşünceniz ya da tercihiniz hangisi olurdu
TeşekkürlerBölge ormanlık değil açık arazi ise tork gpr güzel ormanlık ise gradyometre güzel. Gradyometre olarak teknoloji ekibinin ilk çıkan gradyometresi güzeldir yenileri için birşey diyemiyorum.