Sunak Iarteti Ve Altindada Horasanlan Sivali Mezari | Define işaretleri ve anlamları

Sunak Iarteti Ve Altindada Horasanlan Sivali Mezari

ersan

Vip Üye
ustalarim bu sunak oymanin ustunde cubuklarlan yokldim tam sunan arkasi mezar odasi ve icerde metal tespiti de aldim cubukkllarlan.

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı

sevgili ersan ustam, burası ciddi bir yer. tek resimden yeterince anlaşılamıyor. orada daha bir çok bulgular mevcut.
sen tespit ettiğin için bir tane çekmişsin,yada eski çekim. arkadaşlarımıza odasına kadar detaylı ,anlayabilecekleri bir sistemde fotolasan varya ,tadından yenmeyecek kadar leziz olur.
senin çevren çok geniş ve tarihi yönden çok zengin.
üyelerimize bir kardeşlik yapıverde bundan sonra çekeceklerini biraz detaylandır,zahmet olmazsa.
işlerin yoğunsa zahmet vermekte istemeyiz.
eline gönlüne sağlık. sağlıcakla.

Erdem

Vip Üye
Vip Üye
İkizceli Ustama katılıyorum;Ersan Usta ALLAH (cc) Sen ve senin gibi değerli Ustalardan razı olsun sayenizde bizlerde ışığınızdan aydınlanıp ustalaşıyoruz,Herkes kendine yakışanı yapar,Rızkı veren ALLAH sizin gibi ustalarıda başımızdan eksik etmesin.

ersan

Vip Üye

sevgili ersan ustam, burası ciddi bir yer. tek resimden yeterince anlaşılamıyor. orada daha bir çok bulgular mevcut.
sen tespit ettiğin için bir tane çekmişsin,yada eski çekim. arkadaşlarımıza odasına kadar detaylı ,anlayabilecekleri bir sistemde fotolasan varya ,tadından yenmeyecek kadar leziz olur.
senin çevren çok geniş ve tarihi yönden çok zengin.
üyelerimize bir kardeşlik yapıverde bundan sonra çekeceklerini biraz detaylandır,zahmet olmazsa.
işlerin yoğunsa zahmet vermekte istemeyiz.
eline gönlüne sağlık. sağlıcakla.

merhaba ustam biliyorum buyle sunak olan mezarlar deyerli esiyalar verdini.
buraya cizdiyim kirmizi yer tam kaya mezarinin horasan;lan sivali oldu yer.
yukarda karaylan cizdiyim yerde vurduimu bosl;uik ssi verdi buyle yerler aldatmaca kasalar sade bir horasan yamasi.
hakiki orjinal hediye yerri o yesilen cizdiyim yer ve cubuklar tam buraya cekim vediler saten bastan ta cekimi aldimi cubuklarlan ben bilem inanamadim buk dar yakimn giris yerinde cekim alinsin sonra dikatli ce bir incelerdimi saten beli oluyor dikatli bakildimi yama oldunu bu yama burda 25 sm kadr bir toparlak.usta,m bu yerleri cok inceledim baska bir bosluk ta bulamadim hem cekim de yok etraflarda .

ersan

Vip Üye
İkizceli Ustama katılıyorum;Ersan Usta ALLAH (cc) Sen ve senin gibi değerli Ustalardan razı olsun sayenizde bizlerde ışığınızdan aydınlanıp ustalaşıyoruz,Herkes kendine yakışanı yapar,Rızkı veren ALLAH sizin gibi ustalarıda başımızdan eksik etmesin.
saol ustam.

Üst Alt