sunak kasa ve kapali bir kaya mezari hepsi bir yerde. | Define işaretleri ve anlamları

sunak kasa ve kapali bir kaya mezari hepsi bir yerde.

ersan

Vip Üye
ustalarim buraya gumus cubuklarlan bu yere cekim aldim az bir dikatli inceledimi kasai ve sunak birde mezxari hepsi bir yerde oldunu beli oloyor
az bir o yeri urnek icin kazdim bu sunan dibini sivali horasan yeri cikti.

karanar

Kullanıcı
Cevap: sunak kasa ve kapali bir kaya mezari hepsi bir yerde.

yok yok sende başka bir şey var maaşallah usta. bence bu işler çubuk işi değil. sen gece yatıyon erenler gelip rüyanda sana gösteriyo yerleri. yaw ustam bu ne hız biri bitmeden biri başlıyo maaşallah. çıkış yasağım olmasa sırf seni tanımaya oraya gelecem vallahi yaw... maşşallah maşşalllah nazar göz değmesin... :)

ersan

Vip Üye

yok yok sende başka bir şey var maaşallah usta. bence bu işler çubuk işi değil. sen gece yatıyon erenler gelip rüyanda sana gösteriyo yerleri. yaw ustam bu ne hız biri bitmeden biri başlıyo maaşallah. çıkış yasağım olmasa sırf seni tanımaya oraya gelecem vallahi yaw... maşşallah maşşalllah nazar göz değmesin... :)

deyil ustam ruyamda gurem eyer az ve cok bir yerde malzeme varsa bu gumuisler bunu kacirmaz.bilesinki ama tam cubun hareketlerini inceleyecen
saten er sey ortada bu bir urnek gibi koydum saten
basiniza geldimi ne yapacaniz deye bilesiniz .

karanar

Kullanıcı

saolasın ustam, inan paylaşımlarını dikkatli takip ediyorum, devam ettinmi ne varmış altında kayanın :) netice ne???
ha bu arada hititli ustam link attı bende senin çubuklardan yaptıracam inşaallah.

komana

Ali Doğan Usta
Kullanıcı

Ersan usta sen şu çubukların seri üretimine başla artık. Valla ilk müşterin ben olacam.

Üst Alt