tarihi evden bulduklari colmekler | Define işaretleri ve anlamları

tarihi evden bulduklari colmekler

ersan

Vip Üye

bunlarda kirdiklari culmek parcalari

ersan

Vip Üye
Cevap: tarihi evden bulduklari colmekler

slm ustalar bun gezmeye ciktim bu yer yakinda kazmislar burasi eski tariri ev ust arkadaslar bu yerden 3 tane culmek cikarmislar birde kirmislar kirdikjlari yerde kul cikmis iclerinden kismet buna demeli 40sm derinlikte .

TILSIMX1

Kullanıcı

Ev yok.kayıp olmuş fenerli usta.

gurbetci

Kullanıcı

küp mezar

ersan

Vip Üye

slm FENERLI buradaki ev hakiki ev yeri necin deyecen biz buralarda baya buyle evler actik
3x3 mt genis 1,20 derinli kazirmisla maza sonra ,KIZILCIK sopalarini kaynadirmislar kulu suylan tez curumesinler diye duvarlara kakirmisla kazik gibi sonra sari camurlan bide saman karistirik sivaymislar ondan sonra icine ates yakarmislar topra pisirimisler ici mazanin ustun benim actimiz evler hepside ayni prensipte yapmislar ,,SIZLERE YOLAYACAM RESIMLER ACIK EV USTU ,,

acik ev ustu 2300 senelikm en az arkadaslar uyle dediler

bunlar da duvarlardaki pisirilmis topraklar. O zamanki insanlar en buyu 1mt boyundaymis ondan buyuk ta cikan yok hepside cuce gibimisler .o pisirilmis toprakta ta kizilcik sopalarin yerleri bilem beli

buda kilden bir kafa

Son düzenleme:

star21

Kullanıcı

çıkan yer nerdeyse evde orda dostum..

ersan

Vip Üye

hosgeldin aga-oo74 usta bilerim ustam ta buralarda cook uyle evler var acilmadik cok ta tarihi seyler cikiyor bu yere cok uzaklardan arkadaslar geliyorlar makinalarlan gezmeye bu basetim yer cok eski ,,GREK ,, 1 VEK YERLESIM YERLERI.Ustam ozamanki isanlar necin okadar kucukmusler birde cok ustamislar buldumuz seylere bakarak suyluyorum.

FENERLi

Vip Üye

hosgeldin aga-oo74 usta bilerim ustam ta buralarda cook uyle evler var acilmadik cok ta tarihi seyler cikiyor bu yere cok uzaklardan arkadaslar geliyorlar makinalarlan gezmeye bu basetim yer cok eski ,,GREK ,, 1 VEK YERLESIM YERLERI.Ustam ozamanki isanlar necin okadar kucukmusler birde cok ustamislar buldumuz seylere bakarak suyluyorum.

Ersan kardeşim madem öyle bana iki tane yan yan'a sunak resmi at grek bölgesi olsun ,bakalım ne çıkacak!
not;kayalık bölgede olur ,,,birinin içi beyaz ,diğeri siyah renk olsun sunağın:p belki bana teşekkür'e gelirsin.

ersan

Vip Üye

merhaba FENERLI usta cumleklerin ici mi beyaz olsun birde kara beyazini var buldim ama karasi icin bisey deyemeyecem burada ince cumlek parcalari cikiyor ici birde disi boyali .bu benim basetim yer cook buyuk cok danik bir yer .
ustam tek birresim var elimde cok resim cekmedim

Son düzenleme:
Üst Alt