YORUMLARINIZI ALABİLİRİM
A ASİAVCI Kullanıcı Katılım 10 Kasım 2012 Mesajlar 295 Beğeni -25 Puanları 0 Konum ankara 1 Kasım 2013 #1 YORUMLARINIZI ALABİLİRİM
ersan Vip Üye Katılım 31 Mayıs 2013 Mesajlar 7,026 Beğeni 13,244 Puanları 113 Konum Bulgaristan ,Silistre,kasabasindan 1 Kasım 2013 #2 Cevap: Tarihi gümüş kırbaç görsel slm ASIAVCI usta eline ve yureyine saglik bu cok guzel bilgiler icin -osmanli kirbacina cok benziyor
Cevap: Tarihi gümüş kırbaç görsel slm ASIAVCI usta eline ve yureyine saglik bu cok guzel bilgiler icin -osmanli kirbacina cok benziyor
Leksey Kullanıcı Katılım 3 Eylül 2013 Mesajlar 131 Beğeni 127 Puanları 43 2 Kasım 2013 #3 Cevap: Tarihi gümüş kırbaç görsel asiustam arşivdeki resimleriniz çok hoş,çok beğeniyorum.ayrıca bunları bizimle paylaştığınız için de ayrıca teşekkür ediyorum.
Cevap: Tarihi gümüş kırbaç görsel asiustam arşivdeki resimleriniz çok hoş,çok beğeniyorum.ayrıca bunları bizimle paylaştığınız için de ayrıca teşekkür ediyorum.
spelunkaer Kullanıcı Katılım 13 Ekim 2013 Mesajlar 28 Beğeni 12 Puanları 3 2 Kasım 2013 #4 Cevap: Tarihi gümüş kırbaç görsel Asiavcı ustam kızmazsan bir espri yapacağım. kırbacın baktığı yönde mağara varmı ? (alkış)
Cevap: Tarihi gümüş kırbaç görsel Asiavcı ustam kızmazsan bir espri yapacağım. kırbacın baktığı yönde mağara varmı ? (alkış)
zebun Web Master-Coder Kullanıcı Katılım 2 Ekim 2013 Mesajlar 1,582 Beğeni 3,574 Puanları 113 Konum Zamanın Bittiği Yerde 2 Kasım 2013 #5 Cevap: Tarihi gümüş kırbaç görsel sanırım geyik derisinden yapılmış bi osmanlı su kırbacı çok güzel bi görseldi paylaşım için teşekkürler
Cevap: Tarihi gümüş kırbaç görsel sanırım geyik derisinden yapılmış bi osmanlı su kırbacı çok güzel bi görseldi paylaşım için teşekkürler
aliveli44 ONURSAL ÜYE Admin Super Moderatör Vip Üye Katılım 12 Haziran 2012 Mesajlar 11,018 Beğeni 20,956 Puanları 426 Konum Malatya 2 Kasım 2013 #6 Cevap: Tarihi gümüş kırbaç görsel spelunkaer' Alıntı: Asiavcı ustam kızmazsan bir espri yapacağım. kırbacın baktığı yönde mağara varmı ? (alkış) Genişletmek için tıkla ... (alkış)koptum(alkış) Abi yorum olarak Diyeceğim tek şey Çok güzelmiş
Cevap: Tarihi gümüş kırbaç görsel spelunkaer' Alıntı: Asiavcı ustam kızmazsan bir espri yapacağım. kırbacın baktığı yönde mağara varmı ? (alkış) Genişletmek için tıkla ... (alkış)koptum(alkış) Abi yorum olarak Diyeceğim tek şey Çok güzelmiş
ersan Vip Üye Katılım 31 Mayıs 2013 Mesajlar 7,026 Beğeni 13,244 Puanları 113 Konum Bulgaristan ,Silistre,kasabasindan 2 Kasım 2013 #7 Cevap: Tarihi gümüş kırbaç görsel (alkış)(alkış)aliveli44 ustam insan buyle guzel tarihi esere bakmaya doyamiyor(alkış)(alkış)
Cevap: Tarihi gümüş kırbaç görsel (alkış)(alkış)aliveli44 ustam insan buyle guzel tarihi esere bakmaya doyamiyor(alkış)(alkış)