Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşım haçlı asa ilk bakışta bana papaz mezarını anımsatıyor tünel girişli sağlı sollu mezarlardan bahsediyor haçın uç kısımlarında zannımca yönde vrilmiş ok yönünde araştırma yapmanı tavsiye ederim benim bu resme yorumum bu dur. ama çevre resimlerinide eklersen ustalarımızdanda güzel yorumlar gelecektir.sağlıcakla kal.
xxxxx xxxxx xxxxx Lütfen Forum Kurallarını tekrar okuyunuz aliveli44 http://www.definemekani.com/forum/konular/forum-kuralları.2/ 15- Fotoğraflarda kazma, kürek, çekiç v.b. kazı malzemelerini veya kazı yapılmış olan yerlerin görülmesini sağlayacak fotoğrafların yayınlanması yasaktır. Konu içerisinde patlat, aç, kazacam v.b. kaçak kazıyı teşfik edici cümleler yasaktır. Definemekanı Türkiye Cumhuriyeti yasalarını esas alarak, kaçak kazıyı teşfik edici konuları siler ya da düzenler. Konu sahibinin uyarılması zorunlu değildir.
Devamı halinde siteden süreli uzaklaştırılır.
Şunun kanaat i doğuyor içime haç ın altındaki kabze gibi duranlar mezar işareti ince düz olan taraf bayanın kalın ve murc izi olan taraf da erkeğe ait 3er mt ara ile mezar olabileceği kanaatindeyim ve erkeginde keşiş olduğunu düşünüyorum siz ustalar da bi yorum yapında bitirek şu işi
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu da Güllü haç ın baş tarafında birbirini gostermiyecek şekilde max 1 mt re ara ile buldugum bi taş buna da bi anlam veremiyorum bunada bi el atarsanız sevinirim
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk taşı yıka üstünde toz kalmasın
Ve çeşitli açılardan fotoğraflarını çek yükle
Bence daha net cevaplar alacaksın
Rabbim emeklerini boşa vermesin
Lütfen Forum Kurallarını tekrar okuyunuz http://www.definemekani.com/forum/konular/forum-kuralları.2/ 15- Fotoğraflarda kazma, kürek, çekiç v.b. kazı malzemelerini veya kazı yapılmış olan yerlerin görülmesini sağlayacak fotoğrafların yayınlanması yasaktır. Konu içerisinde patlat, aç, kazacam v.b. kaçak kazıyı teşfik edici cümleler yasaktır. Definemekanı Türkiye Cumhuriyeti yasalarını esas alarak, kaçak kazıyı teşfik edici konuları siler ya da düzenler. Konu sahibinin uyarılması zorunlu değildir.
Devamı halinde siteden süreli uzaklaştırılır.